basket

(bez virsraksta)

Nov. 29., 2011 | 08:35 pm
No:: basket

Labvakar!

Sāku rēķināt, cik tad ilgi vēl jāgaida, līdz droši zināsim, ka lokauts ir beidzies. Jā, presē lokauts ir beidzies. Bet ik pa brīdim kāds acīgāks žurnālists piemin, ka "principiāla vienošanās" vēl formāli jāapstiprina vismaz pusei spēlētāju un vismaz pusei klubu. Kaut kas gāja runa par pusi, vai virs puses. Neatceros precīzi, bet nav svarīgi, izņemot ja balsojums nonāks līdz tai vienai balsij, hehe.

Tātad, ir lokauts, ir klubi, ir spēlētāji, ir līga.

Un ir uz eiropu aizbraukuši basketbolisti. Presē minēts, ka lielai daļai no viņiem ir "lokauta opt-out iespēja". Tas ir, opcija atkapties no līguma, ja lokautu izbeidz.

Interesanti, kā ir noformulēts tas "opt-out". Daudzi spēlētāji jau brauc prom, aizvada pēdējos mačus, utt.

Bet ja kāds klubs iespītējas, un saka - vecīt, paliec, tev vēl šeit ir jāpaliek, jo - skaties, oficiāli lokauts nav beidzies, spēlētāji nav balsojuši, klubi nav balsojuši, un vispār vēl arī tas, ka spēlētāju arodbiedrība nav atgriezta darbībā...

ļoti saspringtu situāciju tas var radīt. Protams, klubi ar reputāciju un tie, kas grib sev labu reputāciju, nedirsīsies 1-2 spēļu dēļ. Bet kas notiek, ja spēlētājs "opt-out" un beigās kolektīvo līgumu nepieņem vieni vai otri. Jāatgriežas vecajā klubā, vai līgums izbeigts, un var meklēt jaunu?

Vēl man ir domas par iemesliem izlīgumam, bet to citreiz.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.