basket

Biedriņa atlikusī sezona

Mar. 17., 2005 | 07:30 pm
No:: basket

Andris Biedriņš var nedaudz drošāk sev katrā spēlē prognozēt vismaz dažas minūtes. Nepilnas 20 spēles līdz sezonas beigām un šķiet – tikai tagad Andris tiek normāli uzspēlēt. Bet ja salīdzina ar to pašu LBL spēļu skaitu, tad maz nešķiet.
Atlikušās Warriros spēles šosezon:



18.martā pret Fīniksas Suns – lieliska iespēja Andrim uzspēlēt pret Amāru Stoudmairu un saprast, kādos ātrumos skrien labākie lielie līgā. 17. un 20. martā pret Sakramento - Vebers aizmainīts, bet Breds Millers salauzis kāju, tāpēc nekāda lielā spēlēšanas pret zvaigznēm nebūs. 23.martā pret Dalasu – Dirks Novickis un Eriks Dampjers – vismaz vienu no šiem abiem varēs pasegt. Lai gan Dampjeru nav nekāda lielā jēga segt – uzbrukumā viņš nav sevišķi labāks par pašu Biedriņu. Bet tādu zvaigzni kā Novickis diez vai ļaus segt. Lai gan atceroties spēli pret Detroitu, kur AB labi tika galā ar Rašīdu Vollesu, viss var būt. 25. un 30. pret Milvokiem varētu būt lielas minūtes, jo lielākais Buku spēks ir aizsargi (Maikls Reds un Desmonds Meisons). Pa vidu starp Buku spēlēm 28. martā Ņujorkas Knicks brauks uz Ouklendu. Arī Knicks spēks ir metēji – Mārburijs, Kraufords. Bet netrūkst arī pieklājīgu garo – horvāts Sundovs, Tims Tomass, Kurts Tomass.
1.aprīlī pirms-sezonas favorīti Jūtas Jazz. Jāskatās kā Būzeram ar traumām, bet Okurs gan šķiet drošs, ka spēlēs. Biedriņam jau patīkot segt lēnākus un Okurs nav no tiem žiglākajiem. 3.aprīlī Sietlas Sonics. Sietlai visas pozīcijas pildītas ar atlētiskiem un spēcīgiem spēlētājiem. Var saukt kuru garo grib, pret jebkuru uzspēlēt vērtīga pieredze – Radmanovičs, Rašards Luiss, Danijs Fortsons. 5 .aprīlī Hjūstonas Rockets – Jao Mings, Dikembe Mutombo, nedaudz arī Džuvans Hovards (varētu uzzināt kā izplēst 20 miljonu līgumu ar labāko sezonu 22 punkti spēlē un 8 atlēkušās). Nākamajā dienā Portlendā pret Zaku Randolfu, Šarīfu Abduru-Rahimu, Teo Ratlifu(spēcīgs bloķētājs). 8.aprīlī vēlreiz pret Fīniksu un Amaru Stodmairu. Vispār jau arī Šons Merions būtu kā viens no potenciālajiem pretspēlētājiem, kurš spēlē kā spēka uzbrucējs. 10.aprīlī pret Sanantonio Spurs un divkārtējo NBA MVP Timu Dankanu. Nesterovičs un Nazrs Mohameds ir centri, tāpēc laikam Andrim sanāks vairāk spēlēt pret pēdējiem diviem. Nesteroviču – tādu lēnu un patizlu varētu mēģināt pat apspēlēt tīrajā. Nākamā diena – „jūdzi augstā pilsēta” – un Markuss Kembijs vai Kenjons Mārtins. Abi šie puiši spēlējuši NBA finālos, bet jau pasen un šķiet, ka labākie gadi jau aiz muguras, bet spēlēt tik un tā vēl prot. Denverai šī varētu būt ļoti svarīga spēle par tikšanu plejofos. 13. aprīlis – Minesota. Kevins gārnets, Maikls Olovokandi. Arī Minesotai svarīga spēle par tikšanu plejofos. Jācer, ka Olovokandi neaizsēdēsies kādā bārā un uz spēli ieradīsies, lai paskolotu latvieti. 15.vēlreiz Portlenda. 18. aprīlī Lakers – pēc miesasbūves līdzīgs Biedriņam – Kriss Mīms. Protams, var arī uzsist kādu sodu Kobe Braientam un, ja Kobijs pēc tam vēl iesprauž, var tikt kādā dienas momentā. ESPN, CNN vai FOX – vienalga.
Sezonas pēdējā spēle – 20. aprīlī pret Jūtas Jazz. Līdz ar to Biedriņam pirmā sezona NBA būs pagājusi.

Tātad pa sezonu AB būs uzspēlējis pret šādiem labiem NBA spēlētājiem: Kriss Vēbers, Rašīds Volless, Dikembe Mutombo, Jao Mings, Amārs Stoudmairs, Dirks Novickis, Teo Ratlifs un vēl dažiem.

Nākamajā sezonā jāmēģina uztrāpīt pret Džermeinu O’Nīlu, Šakilu O’Nīlu, Pau Gasolu, Ediju Kerriju, Dvaitu Hovardu, Emeka Okaforu.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.