basket

(bez virsraksta)

Nov. 14., 2011 | 06:00 am
No:: basket

Ar nepacietību gaidu pirmdien gaidāmo NBA spēlētāju balsojumu.

Intrigas visdažādākās.

Izrādās, pirmā algas-diena vidusmēra spēlētājam ienāktu tikai novembrī. Ir daži izņēmumi; šķiet, Batums saņēma algu visus 12 mēnešus. Bet, kopumā, tikai tagad sāktos naudas lietas. Nevar saprast, kā tie spēlētāji nobalsos: http://www.nydailynews.com/sports/basketball/facing-david-stern-s-ultimatum-nba-player-reps-meet-monday-latest-offer-lockout-article-1.976988


Lasu, ka ASV presē apmēram tāda pati doma, kā es te paudu nesen par MJ: http://bleacherreport.com/articles/938915-nba-lockout-michael-jordans-legacy-tarnished-after-flip-flopping-on-players

Interesanti, ko Mārberijs stāsta. Viņš nav Džordanu apbrīnojis kā cilvēku, bet gan tikai viņa basketbola spēli. Tik daudziem cilvēkiem ir grūtības dzīvot savu dzīvi, ka slavenus un labus sportistus parastie cilvēki idealizē tik tālu, ka arī ārpus sporta spēles skatās uz viņiem kā lieliskiem. Bet tā nevar. Ārpus laukuma sporta zvaigznes vairs nav tas pats. Pajautājiet Andrim Biedriņam. Tāpat, salīdziniet Jūlija Krūmiņa intervijas tagad, 2011.gadā un 2006. gadā. Divi dažādi cilvēki. Kas notika JK dzīvē, ka tik ļoti izmainījās domāšana? Arī Kobe Braients un Šakils O'Nīls varētu pastāstīt par dzīvi ārpus spēles-laika. Jā, interesanti izteikumi Šaka jaunajā biogrāfijā, kā arī LATimes analīzē par šo komentāru kontekstu.


Ejot tālāk, prese spriedelē par Aiversona iespējamo atgriešanos NBA, pievienojoties Bostonas seltik. Man iepatikās tā doma. Gārnets, Alens un Pīrss, pieliek klāt Rondo un kādu centra spēlētāju, un no rezerves nāk Aiversons. Deviņdesmito gadu sapnis :)
http://www.hoopsworld.com/nba-sunday-iverson-wants-boston/


Domāju, ka spēlētāji piekritīs jaunajai kolektīvā līguma versijai. Kaut kur redzēju, ka ar to spēlētāju vidējā alga dažos gados paceltos par cik tur tiem miljoniem.

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.