(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
Nov. 9., 2011 | 02:12 pm

Apsvēru domu komercializēties: uztaisīt prestižu adresi, salikt reklāmas banerus, un pelnīt naudu ar to, ka cilvēki apmeklētu manu adresi.

Bet tad es padomāju, ka baigais čakars. Otrkārt, tas būtu pretēji manam principam, ka es šeit rakstu sabiedriskos nolūkos. Maksas saturu tātad neieviesīšu, lai tikai dabūtu naudu par to, ka kāds grib zināt manas domas. Un reklāmu arī nepārdošu (pasūtījuma raksti ir izņēmums :D).

Šāda rakstīšana nav ienākumu gūšanas avots, pat neskatoties uz to, ka es to daru daudz labāk nekā daudzi, kuri par to saņem naudu un kuri skaitās profesionāļi. Un, galu galā, neskatoties uz manām iespējām un īpašajām zināšanām atsevišķās lietās un pieejai pie informācijas, es vēl aizvien negribu čakarēties, lai ar to pelnītu kaut kādu nelielu naudiņu.

Tad tālāk aizdomājos par NBA lokautu, un par spēlētāju līgumiem vispār. Kāpēc rodas tādas problēmas? Cilvēki grib stabilitāti. Nevar normāli sarunāt, ka atnāks uz spēli, tad atkarībā no parādītās spēles un pieejamās naudas samaksās. Labākajiem vairāk, sliktākajiem mazāk. Tā kā savulaik FK Venta - naudu ar koferiem ved. Pēc spēles koferus izdala :D

Kobe Braientam 5 koferi, Gasolam 4 koferi, pārējiem - viens koferis uz katriem 3 :D

Lebronam, Veidam un Bošam 15 koferi uz visiem :D

Bet nē - klubi grib, lai labākie spēlē tikai pie viņiem. Spēlētāji arī grib, lai to naudu maksā par pagātnes nopelniem. Ja gadās sliktāka spēle, tad tik un tā varēs justies droši.

Links | ir doma | Add to Memories


Comments {0}