basket

Intervija ar Biedriņu

Jun. 1., 2010 | 08:27 pm
No:: basket

http://sportacentrs.com/basketbols/31052010-biedrins_gatavojas_izlasei

Māris Novikovs 2010-05-31 20:31

Andris pa taisno no lidostas gatavs doties basketbola laukumā !
Šodien izdevās sazvanīt Andri Biedriņu un uzzināt viņa šīs vasaras plānus .

Kur esi un ko dari ?
"Patlaban ar savu potenciālo līgavu Madaru esmu atbraucis atpūsties pēc nogurdinošās sezonas uz Parīzi. Šodien uzkāpu ar kājām Eifeļa tornī, tā ,ka nodarbojos arī ar fiziskas sagatavotības treniņiem" , smej Andris.
Kad būsi Latvijā ?
"Esmu Francijā vien uz dažām dienām, paskatīšos kādu mūzikliņu, pasēdēsim Monmartras kafejnīciņās un paklaiņosim pa Elizejas laukiem, aizlaidīsim arī nopeldēties un Sentropēzas pludmali, bet kopumā jau šonedēļ plānots atgriezties Rīgā."
Ar ko Rīgā šovasar nodarbojies?
"Pārsvarā vai nu sēžu Purvciema Klondaikā pie spēļu aparātiem, vai vizinos kopā ar Madaru pa Rīgu kādā no saviem BMW markas automobīļiem. Ja sanāk kāds brīvāks brīdis, tad patrenējos."
Kāda izskatās tava dienas kārtība Rīgā ?
"No rīta pamostos ap septiņiem, apēdu auzu pārslu tumi "herkuless" , tad vedu savu brāli Uldi uz lidostu (Uldis ir lidostas Rīga īpašnieks), atpakaļceļā statoil nopērku šokolādes batoniņu "Bārnijs", iebraucu nomazgāt mašīnu un dodos uz Klondaiku. Tur spēlēju aparātus līdz pēcpusdienai, tad braucu pakaļ Uldim uz lidostu. Vakarā, ja neesmu saguris, aizeju patrenēties. Vakariņas ar Madaru ēdam vai nu Lido, vai Lauvas namā."
Kādas domas par izlasi ?
" Precīzu atbildi šajā jautājumā var sniegt mans aģents Ilvars Zēģele. Viņam patlaban norisinās pārrunas ar Kehri par man piespriestās diskvalifikācijas atcelšanu, vēl jau nav arī atbilde no Oklendas, vai viņi ļaus man spēlēt. Pats esmu par spēlēšanu Latvijas izlasē !"
Paldies, Andri, lai veicās basketbola laukumos un pie spēļu aparātiem !

Links | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.