balodis
balodis
.:.....

Jūnijs 2007
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

balodis [userpic]

Viss ir vienkārši, uz ko gan vēl var cerēt, ja viss ir paredzams un zināms, bet mainīt nav spēka. Varbūt man būtu vienkārši palīdzēt kādam citam, kurš tāpat kā es pats iestieg savās nelielajās problēmās. Bet, ko es te runāju - slinkumu nevar pārvarēt...
darbs - slinkums - darbs - slinkums utt., bet tš pārejas no viena uz otru mani .. Man ir pārāk daudz brīva laika ,tāpēc es nedaru neko. Kad man bija mazāk laika, es darīju visu. Tagad jāskatās; mazums sitienu izturēts.
Vispār biju uz bērēm. Pirmo reizi. Mana tante - es par viņu nedomāju, bet tagad visu laiku prātā tikai viena aina no bērnības, kad spēlējos pie viņas istabā, bet, ko es varu vairs darīt, un ko man vajadzēja? Viņa nomira pansionātā, bet es satiku savu tēvu un domāju - kā lai uzlabo ar viņu attiecības? Priekštam, lai vēlāk nebūtu jādomā, ka varēja taču. Tikai . Nezinu, bet varbūt tiešām ir tā, ka es neko nevaru darīt, un visiem vienalga.

Comments

Slinkums nav slikts, slinkums ir jāmāk izmantot ;) Ja negribi darīt vienu, tad gan jau izdarīsi kko citu, bet ja nu galīgi neko, neko negribas, tad arī nekas- izbaudi! Cilvēkam vajag atpūtu, īpaši ja tādiem kas tik daudz mācās ;)

Bet par tanti- žēl, protams, bet darīt Tu neko nevarēji un Tev arī nevajag.. A, ar tēvu kontakts izveidojas pats un tur padarīt neko nevar, ja tas nenotiek, jo man tomēr liekas, ka pieaugušajam ir jācenšas šis kontakts veidot un noturēt, nevis viņa bērnam..

Sveicu ar pavasara saulīti =)

Jep, esmu jau pati pieaugusi,, bet kopumā izklausās jau labi, tikai tā pasīvi. Vajadzētu darīt vecākiem, bet ja viņi neko daudz nevar izdarīt..
Labi, tāpat nesakarīgi, bet par vienu gan piekrītu - ka labāk priecāties par to, kas ir, nevis domāt par to kā nav.
vispār baigais prieks, ka satikāmies, jo tici man - tādu cilvēku, kā Tu nav daudz. Precīzāk - vispār nav.

īīīīīīī... Baigi sasmaidījos par pēdējo rindkopu =)
Buč!!! Drīz jau tiksimies atkal, jo Tu jau zini, ko esmu iegādājusies =)

Jā, tiko atklāju, ka tev atkal žurnāls darbojas:) Nu jā, pavasara saulīte caur dūmiem vēl skaistāka... jā.