|
16. Apr 2025|23:27 |
kamēr ctulhu alternatīvajā realitātē ir ok izteikt nepamatotus kauzalitātes apgalvojumus par vegāniem, soju un vēzi, izmantojot korelatīvu pētījumu par treknu ēdienu (eļļas) saistību ar vēža risku, ko acīmredzami visu tēmu eksperts pats nav sapratis vai, visticamāk, nav nemaz lasījis (jau ar virsrakstu varēja pietikt, lai sāktu saprast), tikmēr eksistē reāli pētījumi, kas patiešām apskata sojas proteīna produktu saistību ar vēzi, piemēram, šis 2024.gada meta-apskats: "54 g per day increment of total soy products reduced cancer risk by 11%, a 61 g per day increment of tofu reduced cancer risk by 12%, and a 23 g per day increment of soymilk reduced cancer risk by 28%, while none of the other soy products were associated with cancer risk. Our findings suggest that high total soy product consumption, especially soymilk and tofu, is associated with lower cancer risk. More prospective cohort studies are still needed to confirm the causal relationship between soy product consumption and cancer risk." |
|