i love you i love you i love you - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
az

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

7. Dec 2022|12:19

az
nav ne jausmas, tā licenze droši vien ir papildus izmaksas arī? varbūt gribēja būvēt spēcīgu mediju ar domu, ka brīdī, kad vara mainīsies, būs gatava infrastruktūra raidīt rus, kur tv ir pamatavots? bet es tiešām neorientējos.

es spēju izsekot sentimentu - mēs pieņēmām tvrain kara sākumā, cerībā, ka viņu labie darbi veicinās pārmaiņas, virzīs protesta kuatību. mēneši iet, cerības drūp, vienīgā rus pretestība ir vīriešu bēgšana no mobilizācijas un liberālo krievu pārmetumi lv un citām eiropas valstīm, ka negribam uzņemt šos bēgļus. pārmetumiem pretī aug arvien lielākas bezpsēcīgās dusmas pret šo karu un nebeidzamajiem noziegumiem, jo nekas nemainās, paliek tikai vēl atklātāks un nekaunīgāks terors pret civilajiem. tikmēr tvrain paralelajā realitātē pārmet, ka tiek nojaukts piemineklis atbrīvotājiem - žēl, ka viņi tā to redz, bet ok. bet tas garais teikums par cerību, ka viņu darbs atvieglos mobilizēto ekipējumu un dzīves apstākļus, nu, tur jau sākās dziļas emocijas. ja nebūtu dienišķā terora pret ukrainu, piedotu gan jau arī to, bet konteksts ir drūms.

un vakar tiešraidē tvrain žurnāliste atzina, ka viņi izpelnījās lv nepatiku jau tad, kad neatbalstīja sankcijas pret ru pilsoņiem, jo netic kolektīvajai atbildībai.
vienlaikus viņa atzina, ka šīs nav rus tipa represijas, neviens viņus nekrata um cietumā neliek, tikai atņem tv licenzi.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.