|
5. Nov 2020|15:59 |
šefpavārs raksta: Ņem katlu. Kalā liek dārzeņus. Dārzeņi ~90% ķirbis gabalos, pārējie pēc sirds patikas. Man bija puķkāposta kāts, brokoļa kāts (jo ziediņi sautējumā bija salikti), kabača gals, burkāni, 1 saldais kartueplis, dažas ķiploka daiviņas. Ingvera gabaliņš sagriezts palielās ripās, lai pēc tam šo var izņemt. (jo sablenderēt viņu praktiski nav iespējams) visu mazā ūdens daudzumā sautē kamēr mīksts Kad dārzeņi mīksti - sablenderē, pievieno kokosriektu pienu, maltu koriandru un kumīnu, samaisa, uzliek uz uguns līdz burbullim, un tad pievieno rīvētu svaigu ķiploku un svaigu ingveru. Piemet sāli cik vajag un ēd :) |
|