Atklājums Nr. 1

« previous entry | next entry »
Apr. 7., 2006 | 04:01 pm

Šodien izlēmu nogaršot tādu kulinārijas brīnumu kā čebureku ar sieru.
Izrādās ka nav to vērts. Labāk ir ar gaļu.

Take care, people.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

MeiLin

(bez virsraksta)

from: [info]kirsic
date: Apr. 7., 2006 - 04:06 pm
Link

Sen zināms fakts, ka vislābākais čebureks ir ar gaļu un kraukšķīgs :)
Tikai diemžēl pie mums to tāda kvalitātē var iegādādies visai retās vietās!

Atbildēt


Sindra

(bez virsraksta)

from: [info]galadriela
date: Apr. 7., 2006 - 05:47 pm
Link

Izklausās trekni.
Pārāk trekni.

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]inx
date: Apr. 7., 2006 - 06:50 pm
Link

čebureki vispār ir sūds. nu tobiš tie, kas nopērkami pie belašu tantēm. ja pats taisa, tad jau vēl tā...

Atbildēt | Diskusija


The Atis

(bez virsraksta)

from: [info]atiitis
date: Apr. 7., 2006 - 09:54 pm
Link

Nee, Inx - pat nopirkts stacijaa un sildiits ar magjisko mikroviljnju paliidziibu chebureks var buut gan slikts, gan labs - atkariigs no taa kaa paveicas. Dazhreiz tas ir tik zeltains, suliigs un kraukshkjiigs, ka labaaku nevar veeleeties. Un es zinu ko runaaju - man ir ekspa :)

Trekns? Nu jaa, bet diez vai tev, Evij, aizsaulee buus iipashi vajadziigi no holesteriina briivi asinsvadi ;)

Jaa, Kjirsiit, vajag zinaat iistos mediibu laukus ;)

Atbildēt | Iepriekšējais