vakar

« previous entry | next entry »
Aug. 16., 2012 | 09:19 am
mood: amused amused

Vakardiena nebija tipiska ofisdiena. Tas labi, jo peedeejaa laikaa tipiskaas ofisdienas bija kljuvushas paaraak biezhas.
Uz paaris stundinjaam aizbraucu paliidzeet koleegjim kraut deeljus no remonteejamaa dziivoklii izrautajaam griidaam. Kaads labs cilveeks bija pieteicies tos savaakt par briivu malkai un piebraucis ar savu businju. Rezultaats bija neizshkjirts, jo, lai arii viena saruuseejusi nagla smuki izgaaja cauri manam kroksim un ieduuraas peedaa, Didzim liidziiga nagla caurduura pirkstu.

Saliidzinaajaam pirms cik gadu desmitiem esam poteejushies pret stingumkrampjiem, pasmeejaamies un aizbraucaam pusdienaas uz izslaveetu eedniicu. Labas atsauksmes par F.A.V. bijaam dzirdeejushi no A.G., Kaniba un citiem. Tjipa labaakaa eedniica Paardaugavaa. Iebraucot tajaas industriaalaas eeras drupaas, ko shobriid apdziivo pusmezhoniiga automehaanikju cilts, taa vien likaas, ka kaads tuuliit atnjems muusu pusdiennaudu kaa vecajos labajos laikos.

Dizains kaa normaalai padomjlaika fabrikas/cietuma eedniicai. Attieksme arii. Samulsaam pie menu, kur bija lasaamas diivainas lietas kaa Otzharka un Cherkebeki. Pajautaaju meitenei letes otraa pusee vai "galja podinjaa" podinjaa ir arii kaads daarzenis.
"nee"
"taatad galja podinjaa, ir vnk... galja. podinjaa. ja?"
"jaa"
"ok, man luudzu makaronus ar sieru"
Mmm, sen nebiju eedis mac & cheese, un shie bija tieshaam labi. Eedaam aaraa pagalmaa, un manaa shkjiivii ielidoja veselas triis mushas. Biju nedaudz paarsteigts cik aatri taas beidza kusteeties saskaroties ar pasuutiito eedienu. No rly. Kukainji tachu ir paziistami ar savu dziiveliigumu, bet shiis mushas kaa saskaaraas ar elljainajiem makaroniem manaa shkjiivii, taa shkjiet zaudeeja interesi par dziivi paaris sekunzhu laikaa. Quite disturbing.
Anyway, leeti un saatiigi. Iesaku
https://foursquare.com/v/%C4%93dn%C4%ABca-fav/4eafb38d9911374b16f1f716

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}