Astora

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
absolūts stulbums, kāpēc esmu iedomājusies ,ka vēlos sīci. kāpēc es to jūtu un nafig man viņu vajag līdz skola nav beigta.
jā, dažiem iet smadzenes un prāts pa pederi .arī iekšējā apziņa domā absolūti nepareizi šajā jautājumā, jo jūt, ka ir laiks. nē, esmu teikusi, līdz nebeigšu skolu un nebūs karjera, lai ieskrienās visas vēlmes.
jācinās ,kā nekā, esmu tak karotāja :)
kādu laiku autiņiem nē, līdz pati izdomāšu, ka vajag.
prāts pret jūtām.
iespējama cīņa, ne no vieglākajām, bet karotājam pa spēkam uzvarama
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 27. Jūnijs 2007, 18:51, [info]mesmerize commented:
Jā, no vienas puses piekrītu - vispirms izglītība, tad karjera!Vienīgi...ja aizraujas ar to visu, tad tas var beigties ar to, ka bērni piedzimst tikai ap 40, un tas jau vairs nav patīkami ne bērniem, ne pašiem..
On 27. Jūnijs 2007, 18:54, [info]astora replied:
bet ja tā reāli domā, bērnam vajag nodrošinātus un gudrus vecākus. ja paļaujas tikai uz vēlmēm ,ko mazais ēdīs. vēlēties ir viens, bet ir taču apstākļi arīdzen.
[User Picture]
On 27. Jūnijs 2007, 19:09, [info]mesmerize replied:
Arī taisnība!
[User Picture]
On 2. Jūlijs 2007, 18:59, [info]macabre replied:
Jēēē, rāit! Kad būs karjera tad tik būs īstā dzemdēšana! Pati tam tici :)? Karjera iesūc kā akacis - darba neatliek ne tikai bērniem, bet... paraktiski nekam.
Nesena telefona saruna iz dzīves:
A: "Moš aizejam kaut kur vakariņās?"
B: "Bet ir taču jau vienpadsmit!"
A: "So? Es tikko atvilkos uz mājām."
Jā, sīcis no vēlmēm paēdis nebūs, bet arī pašas krutākās rotaļlietas nespēs atsvērt vecāku uzmanību. Piedevām - bērni ir tāda lieta, kam man šķiet nekad īsti sagatavoties nevar. Viena mirklī viņi vienkārši uzrodas :)

Pardon, ka tik gari - laikam jau pašam aktuāls jautājums. Kaut gan... man jau ir vieglāk - es emsu vīrietis, uz mani neviens neskatīsies kā uz dzīves atstumto, ja man šīči būs arī 30 un 40 gados, so mana izvēle par labu karjerai laikam tomēr ir vienkāršāka.

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry