La vie est belle!

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Wednesday, May 11th, 2005
9:54a - Realitate
Tikai shodien sapratu, kapec vakar biju taads nervozs, satraukts. Izradaas pavisam vienkarshi - ir beigushas 5 dienu garaas brivdienas (kas man taa veikli un jauki iegrozijas) un nu ir jasaak Stradaat..... a negriba ta kaa...!!!

(1 comment |comment on this)

10:08a - Bet toties
...pagajusho nedelju gan es tikai mazliet pastradaju un tad ceturtdien no riita devos sen planotajaa "La tour d'Allemagne" (Vaacijas Tuuree) - piedalijos pasakuma Kjelne (FDP Kongress, pienjemshanas un vakarinjas), tad Piektdien devos uz Magdeburgas 1200 gadu svinibaam (bija jaux pasakums ar modernu uzvedumu, lielu saluutu un prezidenta piedalishanos), sestdien bija vakarinjas Berlinee un tuseshanas pa atjaunoto un ultra-moderno Potsdamer Place (tur notiek Berlines kinofestivaali, bet ikdienaa raada 3-dimensiju filmas, pa nakti var tuseties 3 stavu nakcklubaa), Svetdien turpat Berlinee apmekleju Check point Charlie (tas deva drausmigus iespaidus - es pec tam berlinieshiem, kas mani uznjema, nemitiigi jautaaju: a kur mees tagad esam - austrum' vai rietum' Berline?)... un vakarinjoju pie Brlines archibiskapa, Pirmdienas pirmajaa puse man tika izraadits Reihstags, tur arii uz kupola dzeru shampanieti un eedu pusdienas Reihstaga restoranaa ar skatu uz Shpree upi, pecpusdiena jau lidoju uz Rotterdam, kur man bija nelielas svinibas (kaut-kada-tur-sakara).

Ieskreju majaas tikai nomainit kreklus un uzvalkus, jo velak bija ...atkal jalido - tikai shoreiz uz Franciju komandejumaa un kas pac trakakais - Smagi Jastradaa....


current mood: artistic
current music: nau

(11 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba