aspirins

varbūt Tevi tas interesē?

Apr. 6., 2011 | 11:46 am
No:: aspirins

tā kā lj cuts čakarējas un nesanāk palikt šo palagu zem tā, lūdzu neņemiet ļaunā, publicēju bez tā:

"Cau!

Suutu Tev sho vestuli, jo ir iespaids ka biki avantura, trakums, neatlaidiiba un izturiiba kurseeTavaas asiniis !

Aicinajums ir Tev un lidziigi domajoshiem draugiem piebiedroties pargajienaa ar kajaam - Rigas centrs- Kolka, otrdien 26 aprilis.-sveetdiena 1 maijs( 6 dienas). Kopumaa apmeram 153 km (Google maps), aprekinam videji 25 km. dienaa, kopejaa aprekinaa arii ietilpst atgrieshanas diena no Kolkas ar autobusu. Izdevumi?..... nu cik maksaa partika? , haa haa,...aa arii autobusa bilete atpakal no Kolkas?.

Nu taa, daudz vairaak negribam planot, savadaak nebuutu interesanti. Konsepcija vadas ap principa, ka biedri individuali nem liidz visu nepiecieshamo iztikai un parnakshnoshanai, obligati pie dabas, partiku un udeni iegadajoties tikai kur pagadas pa celam. Sakuma punkts butu droshi vien Riga, Marijas iela, agri no riita, tad Jurmala, un par krastu liidz Kolkai.

Pagaidam, gajeji uz visu distanci esam 2, un negaidam ka citam kaadam viss buutu janoiet, driizaak, ceram ka kadaa posmaa, droshi vien nedelas nogalee, Tu un citi gribesiet piebiedroties, vai mitnot teltiis kadu vakaru, pabaudiit dabu ar mums. Drizaak izvelesimies neapdzivotas vietas, kur mezaa var viegli savakt malku ugunskuram, un iekartoties bez lielaam puleem. Saskanot vietas butu elememtari par talr.

Kaa teicu, noiet visu distanci nav obligati, bet to darot, var mainiit cilveka dzivi, likt savadaak domaat, satikt jaunus draugus. Shads piedziivojums buutu gruutaaks, bet noteikti atstaat lielaakiu iespaidu nekaa Tava pedejaa atputa Egiptee . Shis varetu Tev personigi but sakums uz ko lielaku, eventuali nostaigat VISU Latvijas krastu, piemeram.

Droshi raksti ar jautajumiem, un suti sho vestuli talaak lidzigi domajoshiem dzives bauditajiem.

Jauku pavasari!"

Link | visi komentāri


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..