kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, January 26th, 2013

    Time Event
    5:52p
    Cirslītis ir strādājis lielā starptautiskā uzņēmumā un zina, ka uzņēmumā lieto @uznenums e-pastus nevis @inbox e-pastus. Tā nu cirslītis sarakstē ar pasniedzējiem principiāli izmanto @augstskola e-pastu. Augstskolas e-pastam nav zaigojoša podziņa «pāradresēt», be cirslītim izdevās salikt tā, ka ierastais gmail saņem no augstskolas e-pastus ar POP3 palīdzību.

    Reiz cirslītis dusmīgs aizgāja pie pasniedzēja, ka tas viņam neatsūtīja atzīmi, kā bija solījies. Pasniedzējs teica, ka atsūtījis jau pirms divām nedēļām . Cirslītis sašļucis gāja mājās un cītīgi pārbaudīja e-pastu, meklēja pēc pasniedzēja vārda, priekšmeta, nē, nekāda e-pasta nebija.

    Kad nākamoreizi cirslītis skatījās savas atzīmes, viņš atcerējās, ka pirms dažiem mēnešiem nelietīgā sistēma pieprasīja viņam nomainīt ilgus gadus esošo paroli. Cirslītis iegāja riebīgajā neērtajā augstskolas e-pastā un izlasīja visas svarīgās divus mēnešus sakrājušās vēstules. Un turpmāk ikreiz pie paroles maiņas pieprasījuma maina paroli divreiz. Uz jaunu un atpakaļ.

    << Previous Day 2013/01/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba