kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, June 29th, 2010

    Time Event
    11:34a
    Cirslītis izkāpj no dušas, noslaukās un nevar saprast, kapē boileris ir sācis aizdomīgi rūkt. Izklausījis visus stūŗus, cirslītis aiziet apģēŗbties ar domu "cerams, ka pāries". Pēc pusstundas rūkoņa nav mazinājusies. Cirslītis jau pavisam nervozi, sabijies no kaimiņu nopludināšanas savā prombūtnē, sāk vēlreiz izklausīt visus vannasistabas stūrus līdz atrod vainīgo - neizslēgto Venus Vibrance skuvekli.
    9:37p
    Cirslītis ciemojas pie sava krievu drauga Vācijā. Ir ballīte, ir ugunskurs. Cirslīša draugs grib viņu iepazīstināt ar vienu meiteni, bet pirms tam piekodina, lai nevienu vārdu cirslītis draugam nesaka krieviski, bet runā tikai vācu mēlē, jo meitene cenšas uzminēt, no kuras valsts nāk cirslīša draugs. Meitene jau ir satikta, bet cirslītis grib vēl šo to pateikt savam draugam, taču vācu valoda viņam īpaši labi tolaik nepadevās, bet krieviski redz nedrīkst, tāpēc cirslītis lauzītā vācu valodā izmoka: "drīkst es ar tevi runāšu angliski". Draugs saķer galvu un briesmīgi saviebjas, bet meitene uzreiz jautā cirslītim, vai viņš ir krievs. Atbilde ir nē. Meitene jautā- tad varbūt no Ukrainas? Cirslītis neizpratnē, kāpēc tādi jautājumi rodas, no kurienes meitenei tādas aizdomas. Izrādās, ka cirslītis ir pajautājis nevis "vai drīkst runāt angliski", bet gan "vai drīkst runāt krieviski?"
    To gan viņš apjēdz tikai nākamajā dienā, jo skaidrošanos vāciski nav sapratis.
    10:53p
    knupis
    cirslītes bērna tēvs nēsā uz rokām vaimanājošu zīdaini. cirslīte tikai pēc kāda laika pamana, ka cītīgi cenšas iestūķēt bērna tēvam mutē knupīti māneklīti.

    << Previous Day 2010/06/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba