kopiena dzīves izklaidīgajiem
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, August 22nd, 2007

    Time Event
    2:30a
    cirslītis šodien atnāca mājās, atvēra ledusskapi un apmierināti sasmīnējās - kāds, kas parasti apsmīn cirslīti par dienišķajām cirslībām (totāla izklaidība, topogrāfiskais idiotisms, aizķeršanās aiz nekā un paklupšana līdzenā vietā, izdotā atlikuma un nopirkto lietu aizmiršana turpat pie kases, neizpratne, kāpēc tējūdens nevārās(uguns nav piešķilta), dažādu apmēramderošu bikšizmēru pielaikošana un beigās visnepiemērotāko nopirkšana, utt., utt... nu, jūs jau zināt, visa klasika) ielicis ibumetīnbundžu ledusskapī

    he he, pats cirslis
    11:49a
    Sīpolu mizās
    Tas vēl notiek tajos laikos, kad cirslītis iet skolā un ir saklausījies, ka matiem dikti patīkot, ja viņus vārītu sīpolu mizās skalo. Kur tāda ideja izrakta, neprasiet, tas lai paliek uz cirslīša sirdsapziņas, bet nu fakts tāds - noplēsis mizas visiem mājās esošiem sīpoliem (un sīpolu mājās ir pietiekami), cirslītis savāra nelabi ožošu viru un salej sev virsū. Fū, pē, bet nu kad vajag. Nu, un kad mati sausi, smuki saķemmē un, protams, tūdaļ par veikto skaistumkopšanu azmirst, jo ir citas lietas dzīvē arī.
    Tā nu nākamā dienā, stipri cerēdams, ka citiem labi darbojas smaržu blokators, cirslītis sīpolu mizu atliekām pilnu galvu iet uz skolu. Taču vienā brīdī somu nepieskatītu atstājis, pēkšņi atklāj, ka to atvērusi klasesbiedrene, jo grib aizņemties cirslīša ķemmi. Nākamās viņas rīcības šādas - šausmu pilns skats uz ķemmi, aizdomīgs - uz cirslīti, un ķemme nelietota aizceļo atpakaļ somā.
    Tikai vēlāk to pašu vakardien lietoto ķemmi aplūkojot, cirslītis konstatē, ka tā no mizām ir biezā kārtā apķepusi brūna, cirslīša - supernetīreļa imidžu izveidojot.

    << Previous Day 2007/08/22
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba