Artūra pieraksti

Kaut kā jau ir jāpavada laiks... :)

Kaut kā jau ir jāpavada laiks... :)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tātad, pa cik mīļotā ir mani pametusi uz pusotru mēnesi, tad nolēmu pievienoties tādai interesantai lietai kā pokera vakars! Sanāca visai interesanti, jo uz reālām likmēm un dzīvajā bieži nesanāk saspēlēt! Tad nu šodien pie Andrīša bijām veseli 7 gab.! :D Bilance gan sanāca negatīva, bet pieredze ne pa jokam! 3 Ls tādas pieredzes dēļ manuprāt ir tā vērts, bet nu katram savas mērauklas un man vienkārši fantastiski negāja, jo spēlējot Texas Hold`emā ar 99 un KQ roku zaudēju un vienīgā reize, kad man sanāca rinda 5,6,7,8,9, tad arī sanāca, ka blakus sēdētājam ar bija tieši tāda pati... Nu neko vismaz pēc 11iem vakarā varēju mest mieru un doties mājās :)

Kā saka - neveicas kārtīs - veicas mīlestībā! :) Jūtu līdz Andrīt! :D
  • Man jau normāli, uz vakara beigām mazliet atguvu zaudējumus un beigu beigās bija ap 1100 žetonu. Šķiet, ka pakāsu kādus 2,50 vai tā :)
    • Kā tu rēķini ? Tev pie 1100 žetoniem jau vajadzēja būt stabiloos plusos būt, jo tas jau ir 5.50 :D Vienīgi, ja tu Artas pazaudētos vēl skaiti, tad kopā jums tur varbūt varētu būt tā :) Es ieprikos 2 reiz un abas reizes ap 1.50 - kopā sanāk 3 Ls :) (šķiet gan, ka vienreiz bija 1,63 vai k-kas tāds)
Powered by Sviesta Ciba