Rīgas tango fiesta

Jul. 9., 2011 | 10:01 am

mjā, vispār tango norauj jumtu arī Latvijā. nu tikai festivālā gan, protams. ikdienā tas cilvēku mazskaitlīgums milongās ir nedaudz nomācošs. bet vakar bija:
- 2 nodarbības (profi no Argentīnas)
- milongā 2 pāru uzstāšanās (Lietuva/Dānija un Ukraina/Krievija) - patika pat man, kurš ir izlutināts ar to, ka manās iemīļotajās milongās ik pa laikam ievelkas un negaidīti uzstājas visādi pasaules čempioni
- tā pati lietuviete lika arī mūziku - diezgan kreatīvi, nebiju iedomājies, ka pie Bregoviča var tango dejot (VAR!!!)
- pati milonga oficiāli paredzēto 2 vietā beidzās gandrīz trijos

pa nodarbībām un milongu sasviedrēju un nomainīju 3 kreklus, izdejojos kā traks ar meitenēm no Latvijas, no Lietuvas, no Krievijas, no Ukrainas, no Somijas, da velnsviņzin vēl no kurienes, milongā jau dejo nevis pļāpā dejas laika (grūti sakoncentrēties).

kā trūkums jāatzīst, ka pa deju grīdu Latvijā dejotāji kustās baisi - es jau pats parasti neesmu nekāds baisi organizētais, bet nu vakar - nepārtraukti visādi kretīni grūdās virsū no muguras, priekšā dejojošie "eleganti" dejoja pret dejas ceļu aizmugurē sekojošajiem pāriem, atraktīvi tipiņi apdzina pa labo pusi un zibenīgi šaudījās starp apļiem, kuri paši par sevi bija diezgan izplūduši. bet es nesūdzos, jo

MAN PATIKA!!!

šodien atkal 2 nodarbības, dienas milonga un noslēgumā lielā vakara milonga "9 de julio" - ak, jā, šodien taču Argentīnas neatkarības diena! uz to arī pacelsim šampanieša glāzes, dārgie draugi!

Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


jaunvārdi

Jul. 9., 2011 | 11:25 am

pļāpājot ar draudzeni filoloģi, gluži netīšām izgudrojās daži jaunvārdi (pieļauju, ka neesmu pirmais vai oriģināls, bet man patīk un pats lietošu):
- "nedgale" - nedēļas nogale (oriģināls ir tik garš, ka runājot vienmēr "velk aiz mēles" teikt "uīkends", un tas nu nemaz nav forši)
- un vairākas atvadu frāzes: "uz saraksti", "uz sadzirdi", "uz saredzi", "uz satiksmi" ("-šanas" jāiznīcina, vai ne? - nav taču nemaz smuki)

Link | ir doma {12} | Add to Memories