cibismi

Aug. 17., 2009 | 10:55 pm

tā, sākās, beidzot arī man - pēc 3 gadu cibošanas - iestājies frendlistes limits. kazi, būs tīrīšana jāizveic? vai arī ir kādi citi veidi kā šo limitu apiet (no otras puses, šādam limitam nav ne vainas, jo vairāk cilvēku ir diezgan grūti palasīt).


Mainīt draugus

Kļūda...
Kāda kļūda radusies, atjaunojot tavu draugu sarakstu:

* Error adding one or more friends: Exceeded 70 friends limit (now: 71)

Link | ir doma {8} | Add to Memories


par mīlas romāniem

Aug. 17., 2009 | 11:03 pm

bija ceļojumā līdzi paņēmusies Luisa Sepulvedas grāmata Sirmgalvis, kas lasīja mīlas romānus. grāmatiņa plāna, plāna (tik nez kāpēc tik biezos vākos - lai cenu "uzsistu"?) un visnotaļa jauka. kad saņēmos, izlasījās arī pāris stundu laikā.

bet tagad:
- grāmatas, vismaz labas, mest atkritumu kastē man nepatīk
- lai arī cik viegla šī grāmata būtu, man nav ne mazākā nolūka vadāt to sev līdzi vēl vairākus mēnešus, tāpat jau soma par smagu
- tā kā grāmat ir latviski, tad cerības to šeit kāda hosteļa bibliotēkā pret ko citu iemainīt ir mazas

līdz ar ko jautājums - vai ir kāds, kurš šo grāmatu vēlētos saņemt pa pastu, apmaksājot pasta izdevumus. pieļauju, ka uz Latviju sūtot, cena būs tuva vai pat lielāka kā grāmatu nopērkot veikalā. līdz ar to - vai ir kāds interesents Kanādā vai ASV, kurš šo grāmatu vēlētos saņemt pa pastu?

Kanādā Britu Kolumbijas vai Albertas provincēs es grāmatu varētu pievest klāt (cena - 1 aliņš). ļoti iespējams, ka ASV mēs piestāsim caurbraucot vienā pilsētā (tā varētu būt Sietla vai LA). tālāk/ilgāk gan es laikam grāmatu nevedīšu.

any ideas?

Tags:

Link | ir doma {4} | Add to Memories