lácis un meistars

Mar. 28., 2009 | 09:38 pm
music: tango, protams tango

uf uf uf... sorry par pauzi, bija atbraukushi draugi no Latvijas un tad nu més kártígi ietuséjám pa Kalafati un Buenosairesu. tad vél esmu kártéjo reizi sañémies iet tango kursos, eju 3 reizes nedéljá, lai kaut jel ko iemácítos lídz prombraukshanai, kas nu jau vairs nav aiz kalniem:-( piedevám patlaban arí norisinás BAFICI - BsAs starptautiskais neatkarígá kino festiváls, un es jau nebútu es, ja neapmeklétu vismaz 3-4 seansus darbdienás un 5-7 brívdienás (ká shodien un rít). nu nekádígi nesanák pie kompja piesésties, neesmu pat neko no Cibas shonedélj lasíjis, kur nu vél kaut ko ierakstíjis.

bet nu par lietu - kamdélj sháds virsraksts pukstam. lúk, tikko náku no tango nodarbíbas, kurá vienlaikus izpaudos gan ká lácis, gan ká meistars (cik nu var bút meistars 1.límeña nodarbíbá). sáksim ar láci - izpildot jauno figúru (apgrieziens kopá ar dámu par 360 grádiem 8 tango solju laiká - ticiet man, tas ir sarezhgjíták neká izklausás, nav jums tas nekáds um-pa-pá valsis), neievéroju distanci un iebliezu ar savu káju garám dejojoshá pára meitenei. un visu atlikusho vakaru viña nosédéja malá ar auksta minerálúdens pudeli pie potítes. ceru, ka jáprec nebús. ljaunákais ir tas, ka sháda "lácíba" man pédéjá laiká atgadás regulári - caurmérá reizi pusgadá. tieshi pirms gada uztaisíju partnerei smadzeñtríci, pagrieziená ielidinot viñu ar galvu siená - tfu tfu tfu, asiñu nebija - bet smadzeñtríce uz pusgadu gan. un pirms pusgada dziesmu un deju svétku dalíbnieku koncertá tá griezu vienu meiteni ap savu asi, ka ar viñas kájám satrauméju otras malá stávoshás meitenes potíti - arí trauma uz pusgadu. un tagad atkal sheit... esmu bístams, nedejojiet ar mani un man blakus jau nu nekádá gadíjumá ne. bútu sheit ASV, es jau sen sédétu parádu cietumá uz múzhu.

nu un mazais prieciñsh bija tas, ka viltígo griezienu izdevás apgút tik labi, ka nodarbíbas nobeigumá man to palúdza visiem páréjiem studentiem nodemonstrét, párí ar pasniedzéju. kájas trícéja, bet neko nesajaucu. un pat sañému draudzígus aplausus no visiem. ljoti iedvesmojoshi, já gan.
Tags:

Link | ir doma {4} | Add to Memories