apjukuma · sajukuma · piezīmes


it wasn't me, though

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
dzeršana vienatnē nav alkoholisms. tā ir bohēma un dzīves svinēšana
un no tālām zemēm vestais pašbrūvētais Cointreau šo teoriju apstiprina
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
On 7. Marts 2007, 16:33, [info]sabela commented:
WTF ir Cointreau ?
[User Picture]
On 7. Marts 2007, 16:54, [info]apjukums replied:
tas rodas, paņemot burku, līdz pusei ielejot tajā 80% spirtu, virs šķidruma iekarinot apelsīnu un labi noslēdzot vāku. glabājam šo dziru 13 dienas, tad aizvācam to, kas palicis no apelsīna, pievienojam cukura sīrupu un gatavs!
On 7. Marts 2007, 17:14, [info]sabela replied:
pelējums nesanāk? Izklausās ļoti, ļoti labi mrrrr....
[User Picture]
On 7. Marts 2007, 17:28, [info]apjukums replied:
nekāda pelējuma! spirts tvaiko, iesūcas apelsīnā, kurā savukārt noris kustība un sula pil spirtā.
nemāku izskaidrot, nu kaut kā tā
On 7. Marts 2007, 17:32, [info]sabela replied:
piesien vienkārši ar lentīti?
iedomājos, kā tas no malas izskatās :DDDDDDD
burka ar iekārtu aplesīnu un nezināmas izcelsmes šķidrumu apakšā :D
[User Picture]
On 7. Marts 2007, 17:35, [info]apjukums replied:
es ar' sasmējos par tavu vizualizāciju :D un pirmo reizi šo procesu ieraugot, skata dēļ vien uz nogaršošanu prasījās.
diedziņš, striķīts, lentīte.. galvenais, lai labi turas un neskar škidruma virspusi
On 7. Marts 2007, 17:19, [info]sabela replied:
cik cukura sīrupu?
PS. atļavos iemest iekš gardumi. Nu varena ekzotika ir šitā recepte.
On 7. Marts 2007, 17:25, [info]sabela replied:
a pelsīns jāmizo?
Ieinteresējos :)
[User Picture]
On 7. Marts 2007, 17:32, [info]apjukums replied:
nea, ar visu mizu! cukura sīrupa daudzumu neatceros, bet to jau pēc gaumes un garšas iespējams variēt. galvenais, lai ir labi salds, bet pārāk kaklā nekož ;]
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry