apjukuma · sajukuma · piezīmes


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
coffee time
man šķiet, gandrīz visi latvieši gatavo kafiju, to vienkārši aplejot ar karstu ūdeni, un pēctam tā arī zūzē, cenšoties apstāties laikā un neapēst biezumus. franči, savukārt, to sauc par turku kafiju. bet paši turki savu kafiju pamatīgi vāra, vismaz 5 minūtes un pēctam zīlē kafijas biezumos. multi-kulti, un kaut kas laikam pazudis tulkojumā..
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.