16 September 2009 @ 10:26 pm
Darbaholisms un prāta aptumsums, jeb, kad mājās neviens negaida...  
Es sarēķināju, ka kopumā šonedēļ, abās darbavietās, nostrādāšu 75h (pagājušo nedēļu - 56h, aizpagājušo - 55). Tas nozīmē - visas 7 nedēļas dienas pa 9h un vēl 2 naktis pa 6h. Tāds maziņš, šīzīgs rekordiņš. Dzīves pa vidam īsti nav, bet arī neprasās. Vismaz pagaidām. Bet šitā ilgi turpināt netaisos. Varbūt kādu mēnesi, ar nelieliem atpūtas pārtraukumiem. Dzeru vitamīnus un Ehinaceju, cenšos gulēt saprātīgā daudzumā un pagaidām izskatās, ka problēmu nav. Tā arī turpināt. Cheers.
 
 
Current Mood: Kad vajag naudu
 
 
( Post a new comment )
aliya[info]aliya on September 17th, 2009 - 12:39 am
un mērķis kāds ir šādai sevis izdzīšanai?
btw., jau sen gribēju apjautāties ar ko nodarbojies iekš Lnd?
(Reply) (Thread) (Link)
Edgars[info]apelsiins_ on September 17th, 2009 - 01:33 am
Strādāju Starbucks un tagad arī lielā naktsklubā par bārmeņa palīgu. Starbucks papildstundas var dabūt vienmēr, ja ne savā, tad citos (Londonā ir ap 300). Manā apkārtnē mani jau pazīst, jo regulāri piestrādāju dažādos stārbaksos un tā kā cenšos būt draudzīgs, izpalīdzīgs un strādīgs, tad man jau regulāri zvana paši un piedāvā piestrādāt. Alga nav milzīga, bet tīri normāli var izsisties pusgada- gada laikā.

Bet iemesls tāds, ka šobrīd ātri ir vajadzīga nauda. Jāpārvācas pēc 3 nedēļām, tāpēc jāsqgrabina ap 1000 depozītam un mēneša īrei uz priekšu. Un vēl šim tam, neatliekamam.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Edgars[info]apelsiins_ on September 17th, 2009 - 01:38 am
Un tas vēl paralēli maksājot esošo īri un tērējot pārtikai un citiem nepieciešamajiem izdevumiem. Tā ka viegli nav. Bet es nesūdzos un nejūtos arī nodarīts pāri, vai vēl ko. Man pat patīk. Tāds šīzīgais stāvoklis. :D
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
aliya[info]aliya on September 17th, 2009 - 10:37 am
Nu skaidrs. Es vienkārši tagad pati palēnām kravāju koferus tajā virzienā un mēģinu saprast uz ko man būt gatavai.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]ginta_b on October 19th, 2009 - 04:31 am
vispaar ar gribeeju jauataat kaads meerkjis sevis taadai nodziishanai, bet nuuu atbildeji jau, diezgan sadom... tomeer ;)
(Reply) (Link)