Parasts cilvēks, parasti ieraksti - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Antuanete

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 16th, 2018|07:11 am
polija
nu man jau šķiet, ka aplipina tieši pirmās dienas, ka tikai šņurkulējas un šķauda. Kad lielie, zaļie - tur jau ir bakteriālā inf. drusku klāt un tā jau vairs nelīp..
Katrā ziņā es bijus dusmīga, kad man te sāka lasīt morāli, par to, ka bērns klepo, a es laižot uz bd. Jo nu klepo pa brīdim stiprāk vai vājāk tur visi, un mana meita to krekšķi tur pirmajā bd nedēļā norāva. Tikai manas bezdarbības dēļ tas aizgāja trakāk (puņķi, ausis, ab), kas anyway nav lipīgi.. A vot pagājšnedēl izrādās ne čiku ne gribu (grupas čatiņā) šitie lielie moralizētāji (nu ok - mok cits vecāks, ne šie) palaiduši uz bd bērnu ar pumpām, ar koksaki, kā rezultāta mana atkal nedēļu pa māju.
Man jau šķiet, ka nevajag tieši laist ar infekcijām (gripa, vējbakas, pumpu vīrusi utt.), un tai dienā, kad bērns nonstop šķauda vai tml, bet zaļie puņķi un tas, vai pats vecāks šādi laižot savam bērnam nepiedabū bronhītu vai ko tādu, tas jau lai paliek uz pasa vecāka sirdsapziņas.
Man bd bija pārrunas par to, ka reiz, kad grupiņā bija vēdervīruss, pamanīju ka auklīte no vienas krūzes dod dzert visiem bērniem. Un vēl vienreiz ar vienu salveti visiem degunus tīra!!
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.