ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - .blje
antikrists
[info]antikrists
Add to Memories
Tell A Friend
.blje
mani daargie klasesbiedri. kaa gan es alkstu vinjus redzeet. un man taada iespeeja buus - 6dien, kas sanaak 7.decembris, notiks annuaalais klasestusis, shoreiz zem nosaukuma "ivara dzimshansdiena". neiedziljinaashos detaljaas, njemot veeraa, ka jums imho ir pajaat, kas tas ivars taads ir.
pasaaciens noritees teervetee (jaa, kaadi gan memooriji panesaas no beernudienu klasesekskursijaam uz "spriidiishiem"), so droshi vien jau kaados 5os buushu celjaa uz soda izpild... tfu tu, gribeeju teikt - tusa norises vietu ;) braukshana jau, protams, notiks ar mashiinaam. mums tach katram taada ir, vai ne?
vareetu jau jautaat - kaadeelj es vispaar dodos uz turieni, ja mani shis pasaakums nemaz nesaista un manu sirdi nepriecee? a vot. paluureet, cik taalu mana miiljaa klase tikusi pa sho laiku. [ironisks smiins]. nomierinaaties, ka nekas nau mainiijies... nu un taadaa garaa.
Comments
rikella From: [info]rikella Date: 3. Decembris 2002 - 14:00 (Link)
man komentaaru nau...
:> vnk taadi tusi sako, jo visi salasaas un izraadaas par ko ir kljuvushi, veee. un ja tu neesi par neko kljuvis tad uz teui skataas no augshas
nu bet anti, pazinjo ka tu straadaa ministrijaa un taa ;) gy
antikrists From: [info]antikrists Date: 3. Decembris 2002 - 14:06 (Link)
gheee, nu tur jau taa fishka, ka vinji nekas nau. nu tb izstaas ka ir, jo vinjiem vecaaki biezi un taa... straadaa vinji (ja vispaa straadaa) vecaaku firmaas vai kaukur tur. lielaakaa dalja (= visi) maacaas, ja nau aizgaajushi vai izbirushi (kaa es un agony).... mani gan tas iipashi nerausta. tajos tusos sux daudz kas, zinu ka no vienas puses nau veerc tos 3 ls izgaazt un taa, bet nu... gribaas ieluureet no vienas puses.. pagaidaam veel nezinu kaa tur nokljuushu. mana mashiina (ak tu nerazha) ir remontaa. :DDD gh, negribi braukt liidzi? vismaz man buutu interesanti.... :)
rikella From: [info]rikella Date: 3. Decembris 2002 - 14:20 (Link)
tu driixti njemt draugus liidzi?
bet tak tavas draudzenes no klases tur ar buus
un btw kaada sagadiishanaas maneejaa mashiina ar remontaa
toties man ir divritenis :D
antikrists From: [info]antikrists Date: 3. Decembris 2002 - 14:48 (Link)
nu vismaz nekas nau teikc par to, ka ailiekc njemt draugus liidzi, sou...
nu jaa, anete un alise tyr ar buus, so what? par aneti es veel shaubos enivei. vinjai pirxc lauzts. un ja nebuus anete... nu alise veel ar *tiem* dauc maz var tuseet, pie taas vinju tizlaas muuzikas (kad bik iedzer) un so on... pie tam. njemto veeraa ka man nekad nau patikusi klasesbiedru izveele alkohola zinjaa (peedeejo gadu laikaa), es biju domaajusi naakt ar saveejo - tb saveejo visaas zinjaas. NEdaliities ar *tiem*... sou vienatnee dzert ir alkoholisms un varbuut zhuu man veelas palidizeet? nu es veeu pajautaas kaa tur ir ar ciueekiem no aarpuses... bet ja tu gribeetu buutu nice... nu izdomaa karoch :) vareesi par manu debilo klasi pasmieties :D
rikella From: [info]rikella Date: 3. Decembris 2002 - 14:51 (Link)
ok :D
es ar mieru ja tur taa var
antikrists From: [info]antikrists Date: 3. Decembris 2002 - 14:53 (Link)
labs ir ;) tad es visu noskaidros un pazinjos :)))
6 raksta | ir doma
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930