ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Jā, WOWs atkal.
antikrists
[info]antikrists
Add to Memories
Tell A Friend
Jā, WOWs atkal.
Comments
viestards From: [info]viestards Date: 2. Decembris 2008 - 11:32 (Link)

nedaudz offtop

Izdomāji uz kuru realmu pārvāksies?
Man apnika Ravanholdta PvE sūkāšana. Ja gaidīt pusdienu uz instanci jau man izraisīja domu par vākšanos prom, tad punktu visam pielika tas, ka nevienu herbu nevaru iekš AH pārdot. Patreiz esmu noskaņots doties uz Aszuni, varbūt tu zini kādu smukāku realmu?
From: (Anonymous) Date: 14. Decembris 2008 - 05:06 (Link)

Re: nedaudz offtop

uz aszune, hordes pusee? es speeleeju ieksh aszune ar amberkin tribe. palikshu gan anoniims, bet nuu... gjilde, kaa jau mani briidinaaja, tiiraakie latvieshi. paprasiisi - apeediis un paprasiis veel, sevishkji top gals, nolaiferi. starp citu, aszune arii ir pve. jaatziist, ka kachaaties gan ir viegli un piekriitu, ka peec wotlk speele ir sachakareeta, daudzas klases nonerfotas, salikti visaadi nevajadziigi un jauni spelli un abilitiji, lai buutu peec iespeejas neatkariigaaki PvE solo speelee (piemeeram, duiidam - cure poison, veel viens res spells, tie pashi warriori ar self heal no abilitiju dmg(prekshkam tas? lai neatkariigs buutu?), druiidu un warrioru karsh par labaako tankingu ir izbeigts, visi dod vienliidz labus buffus paartijam utt). viss taadaa balansaa sataisiits, ka riebjas pat. sevishkji man nepatiik, ka visas vecaas pasaules top instances vnk netiek vairs apmekleetas, vai tikai pa prikolam, piemeeram AQ40, AQ20. molten core pa prikolam, taa pat kaa oniksija. liekas, ka savaa blizzard pieredzee nemaz neesmu dzirdeejis, ka kaads vairs ietu uz naxx ramas peec T3 setiem, tagad visi nesas uz naxx peec T7. a reaali, lai baudiitu speeli, aizlikties uz vecaas pasaules instanceem nemaz nevar, jo normaalu paartiju nav, vai arii kvestos ir salasiiti labaaki itemi. tas pats kas tbc (outland)->azeroth. vnk nav jeegas nemaz no T1 un T2 seta, ja pirmaas hellfire citadel instances - ramparts un blood furnance dod labaaku gear. tas nu par blizz. pats es paarceelos no nelegaala servera uz blizzard. tajaa serverii daudz kas nestraadaaja, daudz kas gljukots utt, bet tur vismaz tika apmekleetas vecaas pasaules instances just for fun iknedeeljas reidi. atmosfeera cita, viens otram paliidz, a mana pashreizeejaa saskarsme ir galiigi nefeina - no life, need to raid now, dnd!!! nu a liidz 80 tikt pashlaik ir elementaari - recruit a friend, exp bonus x3 un mauc. liidz ar to pashu, pabrauc garaam visam kas ir 40-~70 jo vnk gear nav vajadziigs pusei no kvestiem deelj aatraas leveljoshanaas. atvainojos par uzpluudiem, bet mani noveerojumi... un jaa, staadiishos priekshaa kaa juris :)
From: [info]spirit Date: 17. Decembris 2008 - 15:27 (Link)

Re: nedaudz offtop

aszunee ir rindas.
man patiik aszynemist jo tur daudz aktiivu cilveeku, jo serveris jauns. vieniigi ar letinjiem ir pashvajki, taapeec seezhu bez kompaanijas.
From: [info]spirit Date: 17. Decembris 2008 - 15:37 (Link)

Re: nedaudz offtop

azyremist vai dem, nekad nejeedzu uzrakstiit pareizi taa servera nosaukumu ^_^
From: (Anonymous) Date: 18. Decembris 2008 - 23:09 (Link)

Re: nedaudz offtop

aszune nevienaa mirklii neesmu saskatiijis rindas. nekad, pat ne 6dienu un 7dienu vakaros! nezinu, kur esi to atradusi un ieraudziijusi. juris.
30 raksta | ir doma
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930