ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Komentāri
antikrists
.par draugiem
skatos uz savu frendlisti un nevaru īsti saprast, ko tur meklē daži cilvēki.
konkrētāk - [info]darkz un [info]ulvs. ja pieņem, ka frendliste tik tiešām ir draugu/paziņu lapa, tad nu.. īsti vairs nesaprotu, kādā gan kategorijā man viņi būtu jāierindo. pēdējā pusgada laikā abi sākuši atgādināt tādus anonīmiķu-dirsēju tipa komentētājus. atnāk, piedirš, apmierina savu verbālo caureju un aiziet. vairāk jau runa iet par tiem poustiem, kur rakstu, kā gan man neiet (jā, ak vai). protams, es neapgalvoju, ka viņiem būtu man jāizsaka atbalsts vai līdzjūtība, bet vienkārši - nu, ja tev, cilvēk, nau nekas sakarīgs sakāms, tad turi tak to rijamcaurumu ciet un neapgrūtini sevi ar bezjēdzīgi kaitinošu komentāru kricelēšanu. protams, viņiem abiem jau ir reputācija un TĒLS (ļaunais un briesmīgais) jāuztur, tāpēc laikam tas viss.

cik atceros, mēs kādreiz kopā tusējām un bija tīri jautri. jā, arī apdirst citus bija jautri, neliegšos jau un neteikšu, ka pati neesmu tā darījusi. bet nez kāpēc ir robeža, līdz kuram joks/apcelšana ir smieklīga. pēc tam tas paliek vulgāri, prasti un apnicīgi. viņi laikam to vēl nau īsti sapratuši vai arī nevēlas saprast. teiksim, [info]ulvs jau kādu mēnesi ir pieķēries vienai tēmai un nekādi nespēj vien beigt to apvazāt (viņa pēdējais pousts to acīmredzami pierāda). nujā, hihi haha, ulvja fanu pulks ķiķina un sajūsminās, cik viss smieklīgi un jautri.
ja nu es kaukad tomēr aizbraukšu uz Rīgu, tad šie divi pavisam noteikti nebūs to cilvēku skaitā, kurus es kaut mazākajā mērā gribētu satikt. dīvaini, bet vēl salīdzinoši nesen šī situācija bija savādāka - man tik tiešām likās, ka šī viņu uzspēlētā izturēšanās ir tikai maska. bet nu, ko lai dara, ja abi jaunie aktieri ir pārāk saauguši ar savu tēlojamo lomu.

un, ja paskatās no otras puses - ja frendliste vienkārši ir tikai "tie, ko es lasu", nu.. tad arī šo abu cilvēku atrašanās tur ir neizprotama. [info]darkz jūsmiņtipa pousti par visuvareno pingvīnu man jau kādu laiku atpakaļ apnika, bet [info]ulvs.. nu, pēc pēdējā pousta tik tiešām neuzskatu, ka man būtu vērts lasīt viņa rakstīto. paldies. bet savu tā jau ne visai labo noskaņojumu nevēlos maitāt vēl vairāk.

līdz ar to.. kāpēc gan mums vienam otru apgrūtināt? labāk jau - es nelasu jūs, un arī jums abiem nebūtu sevi jāapgrūtina ar manu grūtsirdīgo poustu lasīšanu. nu tik tiešām - nemokiet sevi, un lieciet man mieru. ja reiz ir sanācis tā, ka ne man ir patīkami ar jums jebkādā veidā kontaktēties, un arī jums es liekos tik nožēlojama, ka vienīgais, ko var man pateikt, ir kārtējais uzdirsiens, tad labāk izbeigsiem to visu un miers.
atā atā, puiši, bija prieks jūs pazīt (kaut kad sen). un jā - ēdiet sūdus, kretīni.

// jā - ja vēlaties ko teikt, mans trash can laipni gaida jūsu sirsnīgās vēstules.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930