The only moment we were alone

April 6th, 2010

April 6th, 2010

lieldienaZZZZ

Add to Memories Tell A Friend
Tā, sēžu skolā, gaidu kori un ņemos ar aminoskābēm, apnika.
Tak jāpiefiksē savas vnk awesome Lieldienas, kamēr vēl nav aizmirsies.
Tātad, kā nu vēl foršāk iesākt Lieldienas, ja ne klusajā sestdienā sēsties pie pokera galda, malkot tonika/laima/šņabja kokteiļus un svinēt kluso vai kādu tur vēl sestdienu!
Protams, pa vidu vēl jāizcepj pica un meduskūka,tas gan prasīja ilgu, ilgu laiku. abas laikam sanāca tīri labas, jēj for me. ā un ha, vēl es paspēju pat ieiet piena vannā :D

uun tad jau Lieldienas bija ar joni sagaidītas! jāsāk krāsot olas. nu ziniet, ja jums kāds čalis, kurš ar sniegadēli mēdz braukāties aiz mašīnas pa asfaltu mēģina iestāstīt, ka ar sarkano kāpostu un vēl visādiem sūdiem var awesome nokrāsot olas- tā NAV. bet es vismaz nereāli šūpojos, in your face, odi!
uun tad es devos velotripā uz Siguldu, bāc, Vidzeme, tik weeeeeeird.. bet riktīgi forši, biju purvā un ēdu olas(kopā apēdu 10) un kāpu kokā un dzēru bērzu sulas un gandrīz pat makšķerēju un daudz braucu ar riteni un biju kkādā dirsas alā arī, ai bāc, sākās koris, čāu!

karoče, LIELDIENAS IR AWESOME, paldies tev, Jēzu, ka tu tomēr esi Jahves dēls un viņš, kā jau nereāli kruts čalis, varēja tevi atdzīvināt un tagad mums ir šitādas fun brīvdienas!
Powered by Sviesta Ciba