The only moment we were alone

January 20th, 2010

January 20th, 2010

disko valentīnZ

Add to Memories Tell A Friend
GO, Brūveri, you did it!
Brūvera laima/ingvera alus. Es nezinu, vai jauns, bet es tikai šodien tādu pamanīju un protams, ka tas iekārdināja vairāk par matemātiku un fiziku, tāpēc nolēmām doties cept pankūkas(man riebjas pankūkas, es ēdu čilli pupas) un baudīt alu. un, guess what, it was legen.. wait for it.. DARY! Viņš pavisam noteikti konkurē ar Hoegaardenu(es paklanos un pasakos Jēzum par šo brīnišķo dziru), kurš ir jau ilggadējs un nepārspēts favorīts. Un es to Brūveri tā šodien dzēru un nespēju saprast, kā var atrast TIK lielisku līdzsvaru starp uzbudinošu un seksīgu meksikāņu alu un tādu parastu, mājīgu un garšīgu latviešu brūvējumu.

Bet es vēlējos padalīties arī ar otro savas dienas mazo prieciņu.
Tātad šodien es ar viņu satikos, no sākuma baidījos, jo nezināju, vai vajadzēja. bet nu vēsture jāmācās ir! Well, īpasi no mācīšanās nesanāca, there were lots of catching up to do!

Un tad viņš zem galda sāka tā filmīgi knakstīties ap manu kāju un man palika tā.. raarrr!
Oh boy, I'm so turned on right now! Tā kā es nezinu, ko lai pilnīgi domā par sevi, par viņu. Es vispār nezinu, ko lai domā un tas mani tracina! Nē, patiesībā, tas man ļoti, ļoti patīk, jaunas vēsmas dzīvē ir awesome!

Jāiet pakrāmēt skapi un ģenitāliski nomierināties.
Powered by Sviesta Ciba