The only moment we were alone

April 6th, 2009

April 6th, 2009

svarīgākais ir pareizie cilvēki.

Add to Memories Tell A Friend
Vot, aizmāršīgie vīrieši, kas vēlas piedzerties baltkrievu šnabi!
Katrā ziņā, anniversary bija sasodīti jauka, teātris vienkārši AAAAAAAM (Siseņi), un ir tā, kā ir- ja jums patika Brodveja un patīk sarkasms, savādi labas beigas un traģikomisms, aizejiet uz siseņiem.
baigi nesakarīgi.
Varbūt tāpēc, ka visos manos dobumos ir miruši leikocīti, tāpēc es tūlīt iešu uz aptieku.
Un vēl kas- šīs te divas bija vienas no laimīgākajām dienām manā mūžā, tik tiešām, tik daudz koncentrēti laimīgu lietu vienkopus.. pilnīgi liekas, ka tas mans laimības grafiks ir beidzis būt sinusoīda! Tagad vairāk izskatās pēc eksponenciāla grafika. Beidzot kāds ar mani iet skriet, uzdāvina man pašai savu Kortasāru.. tīrīt logus ir jaukāk, kā man likās, ledus tējas joprojām ir ņam, alus un saldējums arī. Ko vēl mēs tādu.. ā, nu sasodīti forši gulšņājām saulītē un klausījāmies Pavarotti, šoreiz viņš nedziedāja operu ārijas! daudz staigājām, smējāmies, muļķojāmies, skatījāmies uz Greisu Kelliju un de vito, gatavojām grieču salātus..
ai nu bija riktīgi labais, brīvlaiks ir superīgs.
Labi, aptieka gaida.
ā un 5. aprīlis tiek pasludināts par starptautisko orālā seksa dienu, hehehehe.

Hjū Lorijs zeķbiksēs ir baigi jautrais.

Add to Memories Tell A Friend
Briesmas ir nodarītas, Godzilla ir pilsētā, Džeimss I ir dzīvs, Twilight ir atzīta par gada labāko filmu un es atradu naftizīnu, nēēēēēēēē!!!
Pilnīgi bembijīgi un nevainīgi es meklēju tukšu pudelīti, kurā bija rhinitis kaiti dziedinošs draņķis un kurš sabeidz jūsu kuņģus un barības vadus, lai tajā ielietu jauku un smaidīgu jūras sāls šķīdumu.
Tā vietā es uzdūros naftazīnam. diviem. ieņēmu pirmo devu.. es nevarēju pretoties, piedod, mammu, piedod, Māra.
Katrā ziņā es šodien izmēģināju pašsakombinētu pretslimības līdzekli- pustējkarote kaijēnas piparu, tējkarote medus, 3 citronu sula un 100 g labas krievu vodkas.
Tas bija pretīgi un man bija neliels reibonis un es jutos kā spitālīgs romiešu vergs, nē, patiesībā, kā ēģiptiešu, lai gan tur verdzības nebija.
Katrā ziņā es pēc tam dzēru ultramega veselības kokteili, kurš nemaz nebija tik garšīgs.

Ā un šīīīīt, Kortāsars laikam izdziedēs manu nelasīšanas kāri, nu re, cik jauki. Tagad es skatīšos Schindler's list, tad mēģināšu aizmigt un gaidīt rītdienu, jo rīt man būs Ray Ban brilles un es varbūtās varēšu palasīt Kortāsaru, tnq.

It's all about the right people, it's all about the right people.
Powered by Sviesta Ciba