The only moment we were alone

April 1st, 2009

April 1st, 2009

When snowflakes fall.

Add to Memories Tell A Friend
WoW, sen nekas nav piereģistrēts, slinka es esmu, gluži tik slinka, ka nevaru sev ēst uztaisīt, bet graužu burkānu/brokoļu/paprikas salmiņus ar adžikas/bezsāls vegetas/pētersiļu/bazilika/beztauku sojas jogurta mērcīti.

Plānojās trips uz Šveici, diemžēl Postivus laikā, laikam būs sava biļete jānotirgo, ak nē :/ bet nu izcili džeza festivāli, Šveice, Fredijs Merkūrijs, burgeru cepšana, vīna dzeršana, gulšņāšana pie Zürichsee un vīrieša vēlmes ir ļoti, ļoti svarīga lieta, ar kuru jokot nav gudri!
Bet par to mēs domāsim rīt, tāpat kā rīt mēs skriesim.

Bet par vēl svaigāku info- NOTEIKTI AIZBRAUCIET UZ RĪGA PLAZA. Ou mai gād, tas tagad ir mans mīļākais veikals aiz Šveices trīsstāvīgā Mango.
Ja neskaita to, ka tur ir cubus un viens new yorker pakaļdarinājums, tad es tai iestādei dodu 10000000000000000000000 balles no 10, tas ir lieliski ,es gribu tur dzīvot, tas varētu būt vareni un nu johaidī. TUR IR DOUGLAS! un Pepe Jeans!!!!!! tas viss ir lieliski, vel tur ir arī dzīvs Rejs Čārlzs, mēn, es rīt braukšu atkal, hehehe.

Vēl es kaut kad biju uz Skats no tilta. es teikšu tā mīļa pasēdēšana mazā, jaukā, nacionālā zālītē ar socioloģisku spriedzi un izcilo Lisneru. Nemaz nerunāsim par notī notī Ģirtu Jakovļevu, man palika pilnīgs ticamības moments un ja es satiktu viņu uz ielas un ja man būtu 50. gadu kleita, es noteikti domātu, ka viņs mēģinās mani izvarot.

Vēl man bija dzimšanas diena. Bija daudz kā jauka un šis tas ne tik jauks, katrā ziņā es saņēmu kultūru, daudz, daudz naudas, lēcienu ar gumiju(JEEEEEEE), vēl nesaņemtas dāvanas, divas biļetes uz Bočelli, kūku, kamambēra sieru un bučas.
Bet runājot par to, kas nesanāca.. Well, laikam ir lietas, kurām nav lemts piepildīties, tāpēc es šodien izmetu savu Ukrainas karti, lai bērnu dienu sapņi arī paliek par bērnu dienu sapņiem.

Un nav tā, ka es justos slikti.. es jūtos tukši visai. bet nu pavasaris nāk, mums tagad esot grāmatu klubiņš, RĪGA PLAZA man ir, vēl man ir liela mīla un es rīt iešu skriet, vēl man ir superīgā marianna un.. nu nav nemaz tik traki.
Powered by Sviesta Ciba