The only moment we were alone

March 19th, 2009

March 19th, 2009

Waiting for a man like you.

Add to Memories Tell A Friend
Man ir tāda lāga aizdoma, ka ir jaunā GG sērija uzcepta, vismaz smaržo pēc kā šika, glīta, skuķīga, eleganta un kaprīza.
Enīvei, es šodien ēdu suši un baigi labie bija, vispār es sen nebiju ēdusi un stulbi, ka nebiju, jo tas bija vienkārši lielisks suši! Vispār ar ēšanu ir tā, ka pēdējos mēnešos man tā ir ļoti tāda aristokrātiska lieta, es ēdu Filadlefijas siera kūkas un lazanjas un so on.
Vēl man ir ļoti žēl, ka es nebiju uz savas vecās skolas žetonu, šīīt. tas būtu bijis gan labs dzerstiņš, gan labs atkalredzēšanās brītiņš, labs Ēdelveiss.
Ko lai es vēl te pierakstu.. Šovakar klausījos atkal Bahu pie bezgalvas nēģerīša, kuram gan cilnī vēl ir galva. Tas bija glīti un jauki, kā jau tas notiek, kad tu esi kopā ar jaukiem cilvēkiem.
Lūk tādas tās lietas, kopumā es esmu apmierināta ar savu dzīvi, rīt es tikšu vaļā no zpd šita, drīz sāksies brīvlaiks, man paliks 18, ko es gan negribu galīgi, bet nu ja jau Basta tā gribēja, tad tam tā ir jābūt. Es jorojām neticu Jēzum, man joprojām garšo ēst un dzert alu, joprojām es klausos Bočelli, neeju uz skolu un esmu mazlietiņ debīla. Bet toties es sāku lasīt Makjavelli, hehehe.
Hēgelis ir gudrītis un Kants nav!!!!!!!!!!!!!
Nu labi nē, bet Hēgelis tomēr ir gudrītis, tāpat kā Platons un Makjavelli.
Es pārak daudz spēlēju Tomb Rider un ilgojos pēc Džovanni -_- . Lab, man jāiet mazgāt trauki un jāvāc istaba un jāmācās sasodītā prezentācija, kaut Bils Geits aizrītos ar kādu procesoru.
Vēl man gribās seksu un alu tagad, bet to rīt, to rīt.

Retro vīrieši.

Add to Memories Tell A Friend
Tā, jaunieši, šāda aptauja gan reiz parādījās kādā citā dienasgrāmatā, bet arī manu prātu nomoka elegances cienīga prātošana.
Kurš no šiem vīriešiem turns you up more?

Gregorijs?
Gregory Peck

Roks?
Rock Hudson

Džeimss?
James Stewart

Un tagad iedomājieties, ka pa labi esošā persona ir Greisa Kellija, tikai ar garākiem matiem, bet pa kreisi galanti nostājies Gregorijs Peks/Roks Hudsons/Džeimss Stjuarts. Tātad- es un Džovanni, hihihi.

title or description
Powered by Sviesta Ciba