The only moment we were alone

March 5th, 2009

March 5th, 2009

pirmdien būs jaunā GG sērija!

Add to Memories Tell A Friend
Tātad, tīri pragmatiskie paziņojumi:
Kreatīvā asambleja ir kārtīgi pasvīdusi un Empire: Total War is OUT!!!!! Vispirms jau jābrīdina mazo kompīšu īpasnieciņi- 15 GB HD speisu jums šis te nenoliedzami milzīgais prieks prasīs upurēt. Tagad mēs varam ņemties pa 18.-19. gs. Nu, laikam, ka es paspēlēšu tikai tāpēc, ka Totālais Karš paliek Totālais Karš. Vispār man riebjas viss sākot ar apmēram 3.gs.-19. gs. beigām, ja neskaita Renesani un Baroku un, protams, klasiskās mūzikas džēnijus Eiropas klaiskajās skolās. Kaut kā estētiski nepiesaista man ne mazpincītis no Korsikas, ne Amerikas neatkarības kari, ne kaut kādas tur Kromvela izdarības.
Nu jā, tātad šoreiz mēs varam arī karot Amerikā, veikt zinātniskos atklajumus un uzlabot savu zemnieciņu armiju un vēl visādas jaunas fīčas, 50 frakicjas, mīļie bērniņi!

ū, es baigi izplūdu laikam ar to geimiņu.

Tātad vakar es arī nodarbojos ar savu vārdadienas atzīmēšanu, kas bija ļoti stilīgi. man uzdāvināja fancy gaumīgas lietas un tamlīdzīgi.
Es sēdēju viņam klēpī un bučoju un skanēja šitais ten Depeche mode ar savu enjoy the silence un man pasaka, ka es esmu visdārgākā lieta, kāda vien viņam pieder un tad ir tāds.. aaah.
Nu, you know, you know. amamamamam vārdadienaZZZZ.

FIZIĶI SUCKS!

vēl es šodien biju uz pirmo no šausmonīgajiem posmiem, respektīvi- pētnieciskā darba priekšaizstāvēšana savā hūdā. nu, konkurences tur man un japānim nav, nu nav, bet nu vienalga tev gribas tā kruti un stilīgi un filigrāni un vispār ar glanci. es nezinu gan, kas man tur sanāca, bet nu labiņi, labiņi.

Ā un vēl es šodien domāju un domāju par vienu lietu.. Izvēloties un nosaucot savas mīļākās vēsturiskās personības visi cilvēki ņem vērā vizuālo un harizmatisko aspektu? Respektīvi, man bija tā, ka man jau no pašas bernības nenormāli stilīgs likās Marks Aurēlijs, jo es sajaucu bildes vienā grāmatā un nodomāju, ka viņš ir kāds cits romiešu čalis. un tad kādā astotajā klasē es uzzināju, ka Marks Aurēlijs patiesībā bija neglīts un biju tādās intelektuālās krustcelēs..
Galu galā es kaut kā pievēru acis uz to un joprojām varu teikt, ka mans mīļākais romietis ir Marks Aurēlijs, lai arī viņš nebija glīts, eh -_- .
ar citiem es gan tā vienkārši kaut kā nespēju. Freids piemēram.. tas laikam nozīmē, ka ja tu gribi būt ģēnijs, tad tev jābūt neglītam.
Bet kā tad ar manu Džovanni? hm. hm. hm.

Lūk tā, es gribu piedzerties, jauku dieniņu jums, mazās kucītes ^^
Powered by Sviesta Ciba