The only moment we were alone

February 12th, 2009

February 12th, 2009

Jums visiem jāpiedalās Zemes dienā!

Add to Memories Tell A Friend
Oficiāls paziņojums- es atkal pārtraucu savu sinusoīdisko veģetāciju!

Otrs paziņojums- klausiet krieviem un atcerieties, ka skopais maksā divreiz. Manā gadījumā četrreiz. Bet toties trifeles mātei ir sataisītas + es tiku pie labākā šokolādes saldējuma, kādu jebkad esmu ēdusi un manā asinsritē plūst ĻOTI lielas monosaharīdu un disaharīdu molekulas.

Trešais paziņojums- februāra grāmata izlasīta, man tikai vēl jāpabeidz janvārī iesāktā, mēn. Tas priekš manis tomēr laikam ir daudz, es labāk lasu analītisko čīmiju.

Un tas ir tieši tas, ko es šobrīd grasos darīt, pietiks humanitāroties ar Kalpaka glorificēšanu un prātojumiem par nākamgada vēstures olimpiādi. Un runājot par Kalpaku, viņš ir tik lielisks, ka turpina pat balles rīkot un tas vienīgi nozīmē atkal kleitas meklēšanu, bet no otras puses tas nozīmē fancy vīriešus, smokingus, tauriņus, dejas un šampanieti. vī!

Kasuruloģiskā atkāpe:
*Zinātņu klasifikācijas hromotogrāfija*
Filosofija un humanitārisms kā tāds vispār -> Fizika(izmantojot filosofijas kognitīvo procesu kristālrežģu u.c. savienojumu izmešus, meklē risinājumus)-> Ķīmija(fizikāli atrastos risinājumus osmotiski, metodiski un pragmatiski uzlabo)-> Bioloģija(pēta, amplitūdiski analizē un neitralizē fizikālo un ķīmisko atklājumu sekas un mutāciju diferenciālos rezultātus). Matemātiku izmanto kā gluonu, kas sintezē visus zinātņu kvarkus atsevišķos slāņos.

/Ar osmozes un aktīvās difūzijas palīdzību šie cikliskie zinātņu savienojumi spēj ar krosingovera palīdzību mainīt nemāsu homatīdu reciproku./
Powered by Sviesta Ciba