The only moment we were alone

January 29th, 2009

January 29th, 2009

Nākamo es noteikti lasīšu Kortāsaru!

Add to Memories Tell A Friend
Neizdevās šomēnes izgulsnēt visu Kamī, tāds pašķidrs mans humanitārais guvums janvārī, ja neskaita rītdienas vēstures privātstundu, jauna eseju konkursa parādīšanos un vēl dažas ultramegateragiga gudrās sarunītes par Makjavelli un krievu klasisko skolu.

Gudri ļaudis saka, ka gudrām galvām ir jāmācās un jāapmeklē skola, nevis jādzerstās apkārt.un vēl viņi saka, ka jāstudē medicīnu, nevis vieglas lietas. Piedodiet, bet es nespēju sevi iedomāties sakot: Hei, jā, es arī studēju, RSU mediķus. Tas ir graujoši un smagi, es neesmu tik liels Jēzus. Un es negribu BIOLOĢIJU/ķīmiju, es gribu ĶĪMIJU/bioloģiju. un vēl es gribu daudz naudas un lielu jūgenda māju ar saulespuķēm un Rihtera nepirātisku diskogrāfiju. Ak, zālīšu dievi, pieņemiet mani savā pulkā un es mācīšos, es apsolu, es.. es būšu labiņa un nemūgļošos, kā es to daru tagad, vidusskolā. Jums vēl ir pusotrs gads ko pameditēt un aplaimot mani ar farmokoloģijas esencēm, dariet to, lūdzu?
Jo vairāk es neko citu neredzu, būs vien jāiet studēt mārketings, ekonomika, reklāma vai vēl kas tik pat regulārs un pārsātināts.

Vakar es biju ļoti produktīva, fagocitēju visu nitrogēniumu uz savas tāfeles, rīt redzēsim cik daudz no tā manas sinapses spēs atgriezt atpakaļ no visdziļākajiem somātiskās NS stūrīšiem.

Lūk, mans veiksmīgākais pirkums, izcils, nelietots un eksklusīvs 1989. gada modelis:
Jēzus or Dons Džovanni
Ļoti gaumīgs aksesuārs, patīk arī mātēm un omēm, tam ir plašs praktiskais pielietojums(masē, gatavo ēst, labi smaržo un garšo, citē Šekspīru, māca vēsturi, dejo, mīl). Pats sevi izglīto, nekādās tur suņu skolās arī nav jāsūta, tiesa, mēdz kost un vēlas tikt saukts par Gunāru, bet nu šo es dabūju uz kārtīgām atlaidēm, man nācās vien nopirkt 4 cepumu pakas un aiziet papētīt rudeni, tā kā nevaru sūdzēties un arī to nedaru.
Powered by Sviesta Ciba