- 19.9.09 10:18
-
Es nevaru paskatīties, jo esmu laukos un pieslēdzos caur telefonu, un tas ir ārprātīgi lēni un gana dārgi, bet - tad jau labi. Es tikai zinu, ka Latvijā gan jau atkal mācēs apiet visus sertifikātus un rituālus (ievēros uz inspektora ierašanās brīdi), bet pēc tam vālēs, kā ērtāk. Man nav ne mazāko ilūziju ne par ko. Nu, ja nu vienīgi tas ir mazs ģimenes uzņēmums, kurš to gaļu taisās ražot. Bet kurš tad to taisās ražot? Es neko neesmu dzirdējusi? Kāpēc šajā skandālā neviens neiesaista tos ražotājus - tipa, pastāstiet, kā tas būs un kā tam jābūt, un kāpēc - lai tauta nomierinās? Es, piemēram, arī tagad ar katru dienu arvien vairāk uzzinu par košera pārtikas ražošanu, nevaru teikt, ka iepriekš par šo tēmu būtu padziļināti interesējusies. Un tas ir labi, tas liek padomāt - tikai būtu ieteicams uzreiz nekliegt, kamēr neko nezini. Es par, laimi, nekliedzu:)