01 June 2010 @ 05:19 pm
 
pirmais eksāmens ir veiksmīgi un gandrīz kā plānots nokārtots. parīt historiogrāfija, angļu valodas endofterm (parāds, protams), un publiskā runa, kurai nesaprotu, kādēļ, pierakstījos, ņemot vērā, ka šopusgad nevienu reizi neaizgāju. jā, rīta lekcijas nav mana prioritāte, ja nāk miegs. varētu arī Goldmaņa kungam nosūtīt darbus, kurus jau mēnesi nevaru saņemties nosūtīt, lai gan uzrakstīti -lupata, nu!
vēl es vakar nevarēju aizmigt un aizdomājos par to, kāpēc ļoti daudzi saka, ka viņi post-roku neklausās, jo tas esot depresīvs un tā. bet man kaut kā mistiski tā mūzika izraisa nejēgā pozitīvas emocijas. jā, globāla mēroga problēma jau nav, bet tomēr man liek aizdomāties, vai es būtu viscaur jocīga or smth.
šodien zvaigznes outlet grāmatnīcā nopirku Ibsena pēdējo darbu izlasi, prieciņš liels. man šķiet, ka bija kādu astoņdesmit procentu atlaide. šādi pirkumi man patiešām līdz sirds dziļumiem iepriecina. nu grāmatu pirkumi vispār patiesībā. škrobe vēl aizvien, ka nevaru atļauties Einfelda pēdējo "Meļu dzīres", bet es ticu, ka tas notiks. diezgan liels fail gan bija, kad nopirku arī Goldmaņa kunga grāmatu, bet pēc tam izrādījās, ka tā visa ir ieskenēta un pie kursabiedrenes dabūjama.
 
 
stāvoklis: bouncy
dziedu līdzi: A Perfect Circle - Pet