Pride

Šodien ienāk viena sieviete un saka, ka vāc paraxtus pret geju un lesbiešu gājienu. Es teicu, ka neparaxtīšu, jo neesmu pret. Viņa sāka teikt,lai es padomājot, kas gan notiek utt. Es teicu, ka man šo demagoģiju nevajag, ka viņa jautāja par paraxtīšanos, bet es teicu nē. Tad viņa vēl teica, kā gan tas ietekmēšot mūsu bērnus, ka tie uz to skatās, uz ko es - ka zinu, pati esmu pedagoģe. Tad viņai pieleca, ka šeit vairs nav ko meklēt un promejot vēl noteica - viņa priecājoties, ka es neesot viņas bērnu skolotāja... Ticiet vai nē - bet es arī priecājos:)

Comments

Nu nez, Tu par nekrofilu un pedofilu tiesībām arī iestātos? Jo tas jau ir tas pats līmenis. Redz, Luksemburgā šie savu partiju nodibinājuši un grib, lai sabiedrība beidzot sāk runāt arī par viņu tiesībām.
Mūsu sabiedrībā tiešām kaut kas nav kārtībā šajā jautājumā..
Tas bija Nīderlandē:P Un šie vēl grib iet sabiedrībā kaili:)
Nē, šoreiz ir runa par gājienu. Un vai Tu savu bērnu noliegtu, ja viņš būtu netradicionāli orientēts?
Kāda starpība, kurā vietā. Mēs dzīvojam ļoti ciešā vidē, ne kā padomjlaikos.
Nospļaujies, nevar būt ģimenē lielākas nelaimes un lāsta kā "netradicionāli orientēts" pēctecis. Tā ir nebūtība.
Šādas lietas nav jāpropogandē, bet jāapzinās, ka tā ir novirze un nav normāli. Cilvēks nav dzīvnieks, kura dzīvi balsta instinkti. Jādomā vairāk par ģimenes propagandu un tiešām vērtību postulēšanu. Pietiek jau tās degradācijas.
Nesen atkal dzirdēju smieklīgo ziņu par homoseksuāli orientētajiem zvēriņiem zoodārzā;)
Nu nezinu, kaut kā esmu toleranti noskaņota, iespējams, pie vainas arī ārzemju pieredze, kur visi vienādi (vismaz teorētiski). Pie tam tā vakardienas tante ir kā cilvēks futrālī - dzīvo savā fobijā, un viss...
Zvēriņi ta zvēriņi, bet cilvēks nav zvēriņš, viņam dota smadzene, lai domātu, ko dara, un izvērtētu.
Tolerance un fobija ir termini, ar ko tik šie manipulē un mētājas. Bet, lai nu tā fobija kam ir, tad pašiem, jo baidās būt atšķirīgi. Bet viņi tādi ir un paliks.
Tas ir tikai normāli, ja pieaudzis un inteliģents cilvēks aizstāv savu ģimeni un vēl atlikušās vērtības. Ne tādi gājieni kādam ir vajadzīgi, ne izrādīšanās. Visos laikos visi ir zinājuši, ka ir šādi cilvēki. Bet nu jau viss sit augstu vilni. Iet dzīvē ar lozungu - es guļu ar savu dzimumu un doties man hvz kādas tiesības. Takš guli, ar ko gribi, nah ir tas jāstāsta visai pasaulei un jāgaida mistiska iecietība? Vai nav vienalga? Ja esi slims, mācies sadzīvot ar savu slimību. Bet nesāc propagandēt, ka tas viss ir normāli. Jo pasaulē pastāv dažādas lietas, arī kaitīgas.
Ja viņus uztrauc tas, ka nevar paņemt kredītu uz izdevīgākiem noteikumiem, lai tad tā arī saka, ka visu blaušanu pamatā ir ekonomiskas vēlmes. Nevis karina makaronus par mīlestībām un lauztām dzīvēm, te jau zirgam jāsmejas!

Septembris 2011

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Powered by Sviesta Ciba