Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 11., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
08:07
Klau, varbūt te ir kāds, kurš var padalīties ar pieredzi, kā labi ziemai sagatavot sviesta pupiņas? Vēl bez saldēšanas?

(6 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]amanita
Date:11. Augusts 2010 - 08:34
(Link)
man mamma vienu gadu bija sasālījusi pa burciņām. bet man tā negaršoja, tāpēc nerekomendēju. saldētās tomēr vislabākās.
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:11. Augusts 2010 - 08:49
(Link)
Jus vinjas zaljas saldejat,ja?
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:11. Augusts 2010 - 09:34
(Link)
jā, tik sagrieztas gabaliņos.
[User Picture]
From:[info]udensroze
Date:11. Augusts 2010 - 11:12
(Link)
kapec taa? man bij doma, tik galus nogriezt, lidzigi kaa pirms vaariishanas.
[User Picture]
From:[info]amanita
Date:11. Augusts 2010 - 11:56
(Link)
ā, nu mēs parasti apvāram un sviestiņā apcepam, tāpēc ērtāk sagrieztas. :)
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:11. Augusts 2010 - 09:45
(Link)
saldēju sālsūdenī vārītas. tā kaut kā labāk garšo, kad atkausētas. māsa taisīja kopā ar puķkāpostiem, marinēja. bija ok. bet tikai man nav receptes :)

> Go to Top
Sviesta Ciba