Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 12., 2010


[info]angel_girl11:20
Te būs pāris receptes, kuras esmu izmēģinājusi un atzinusi par labām esam -

Rabarberu ievārijums ar kanēli (vai apelsīniem/citroniem) - 800 - 1000 g cukurs; 1 kg rabarberi; 1 tējkarote kanēlis (vai 1-2 apelsīni, 1 citrons)

pagatavošana:

Sagriež rabarbererus pieber cukuru karsē kamēr sāk vārīties,pavara mazliet, tad pievieno smalki sagrieztu apelsīnu (vai citronu) (var sablenderēt ar visu mizu) vai ja taisa ar kanēli, tad beigās pieber kanēli; karstu lej burciņās pagaida kamēr atdziest tad aiz vāko.

Var taisīt atsevišķi apelsīns - rabarbers, rabarbers - citrons, rabarbers - kanēlis, var pielikt rabarberiem banānu smalki klāt, arī tāds ir ēsts. Katrā ziņā, pirms pildi burkā, pagaršo, vai ir ok. Ja gribas asāku, vai saldāku, vai pikantāku, tad droši vieno iztrūkstošo klāt, vēl pavāri un aidā uz ziemošanu. Vispār, ierosmei varu ieteikt parakties pa māti gūgli, tur noteikti būs vēl kas interesants :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba