Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 6., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:21
Zamanaļi sūtīt uz draugiem elvē to sūda paziņojumu par 13. janvāra piketu. Neiešu, velns parāvis!
Varētu padomāt, ka nomainot valdību pret valdību (esožo Saeimu pret opozīciju un Štokenberga bandu) kaut kas makten mainīsies - ka samazinās pvn uz 15%, ka liks piena pārstrādes kombinātiem pienu iepirkt par 0.60 ls/l. Ka visiem darbu sados un algas pacels.... un kredītus atlaidīs. Nez, vai tie, kas ies uz to piketu ir informēti, ka krīze ir visā pasaulē? Ka bankrotē milzīgi uzņēmumi un tādam IU Zelta lietutiņš draud tas pats?
Bet nez, kur palikusi visa nauda, a? Ak pareiz, atceros - mēs taču Karginam un Krasivickim pakaļu no bankrota izglābām... es tā arī zināju, ka glābjot no bankrota Parexu, mēs valsti nobankrotēsim... sukas, bļa.
Labāk būtu tas sūda Pakveks aizgājis pa burbuli...

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:9. Janvāris 2009 - 13:14
(Link)
IU Zelta lietutiņš :D
[User Picture]
From:[info]olivija
Date:9. Janvāris 2009 - 13:30
(Link)
Bet nez, kur palikusi visa nauda, a?
jāatzīmē, ka LV nauda nekad nav bijusi, jo visi dzīvo par naudinju, ko aiznjemas no zviedru onkuļa - celtnieks ceļ māju par zviedru naudu, strādnieks taja pasha maja noperk sev dzivokli (jo tak labi pelna) un atkal paludz naudu zviedru onkulim, uznjemejs, kursh uzbuvejis maju un pardevis dzivokljus ta vietaa, lai uzceltu rupniicu un razhotu blokus un taisitu naudu uz vietas, vienalga ko, izdomaa nopirkt X6, un tapat par zviedru onkulja naudu:))
fiziski jau taa nauda nekad nav bijusi:) krediiti ir pelnijushi jauniem krediitiem.

nestados priekshaa haosu, kas saaktos, ja bankroteetu PAREX..

> Go to Top
Sviesta Ciba