Dzēšlapa - Rīta mikslis..

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 20., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:57 - Rīta mikslis..
labrīt!
Kā jums sākās šis rīts? Man labi - bērns ļāva labi pagulēt. Brīvdienās par spīti visam labi pastrādāts. Un tās tika pavadītas zem konditorijas zīmes - 6dien mīļš uztaisīja biskvīta ruleti (vienkārši dievīgu - tādu, ka pirkstiņus apēst), bet vakar es taisīju medus kūku - būšu pieticīga un pateikšu, ka varēja būt labāk ;)
Un vēl - sestdien izdzinām no sava meža divus svešos. Laikam jāiegādājas bise un labi daudz sāls - sāk apnikt tie svešie purni mūsu īpašumā!!!
Un mūdzīgo mednieku laiks ir sācies - kārtējais veids kā vecim pierādīt sevi. Liels autiņš un iespēja mazāku zvēru/putnu nomušīt - tāda ir kompensācija par īsu krāniņu un šauru pierīti.

(6 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]esinja_2
Date:20. Augusts 2007 - 10:03
(Link)
a ko tad viņi dara tavā mežā?
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:20. Augusts 2007 - 10:10
(Link)
Apšu bekas un baravikas griež nost!!!! Iedomājies besi - tu speciāli atstāj sēnīti lai paaugās, atnāc pēc pāris dienām - a sēņu ta nav!!!!
Un gar citu malu iet medībās uz niedrēm! Kretīni!
[User Picture]
From:[info]esinja_2
Date:20. Augusts 2007 - 10:17
(Link)
Tur ir norādes, ka tas ir privātīpašums? Nezinu.. sēnes jau lasīt aizliegt ir nedaudz smieklīgi. Es saprastu, ja kokus cirstu un medītu - tad nejauki.. bet sēnes.. nu nez, nez..
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:20. Augusts 2007 - 10:24
(Link)
Sēnes mežā, tomāti siltumnīcā, nauda makā - starpība kāda?? Mans ir mans - privātīpašums.
[User Picture]
From:[info]esinja_2
Date:20. Augusts 2007 - 10:28
(Link)
bet tu neatbildēji, vai ir norādes, ka tas ir tavs? jo redz siltumnīca un maks - tas it kā ir saprotami, bet parasts mirstīgais, kas klaiņo pa mežu var nezināt, kur kādam kas sākas un kur beidzas - kur drīkst un kur nedrīkst..
es arī nezinu, kad sēņoju - vai esmu kāda teritorijā, vai nē.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:20. Augusts 2007 - 10:35
(Link)
Vispār jau kaimiņa draugi tusēja pa mūsu mežu un viņi noteikti zina, kur beidzas kaimiņa īpašums. Un tur nav norādes, jo es nevaru uz katra koka gar kaimiņa robežu spraust zīmīti "Mans". Ir dzeloņdrāšu žogs no vecajiem saimniekiem un pagaidām ar to būtu jāpietiek.

> Go to Top
Sviesta Ciba