Dzēšlapa - par trakajiem

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 23., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:25 - par trakajiem
Ai, es taču aizmirsu pastāstīt sekojošu lietu - kamēr gaidīju acu ārsti, ienāca sieviete. Nu sieviete kā sieviete - nekā ekstra. Tipa kaut ko izteica par to, ka jānodod analīzes un kas tur, un apsēdās netālu no mums. Bet..tad viņa sāka sarunāties pati ar sevi - vai nu ukrainiski vai baltkrieviski un cik es no tā visa sapratu, tad diezgan parupji. Es tā skaisti pārsēdos tālāk (pazibēja prātā doma, ka īsti vesela viņa nav), un neko. Iegāju pie ārsta, tur pabiju kādu laiciņu, tad gāju pie ģimenes dakteres un dzirdu šamo ar kādu riktīgi lamājāmies. Skatos - jā, tā pati sieviete ar kaut kādu dakteri lamājas, nu i lai lamājas, nodomāju. Aizgāju pie ģimenes ārsta, pēc tam pierakstīties pie acu ārstes - a tur - pie izejas durvīm ārsti šamo cenšas izdabūt ārā - tā tur lamājas tā ka traks. Izrādās, ka šamā visam pa vidu tai dakterei ar kuru lamājās bija paspējusi iesis pa seju un degunu pārsist. Bija riktīgi agresīva - no tādiem cilvēkiem man patiesi ir bail, godīgi teikshu. Labi, ka šamā aizvācās, a daktere izlamāja visus reģistratūrā, ka laiž tādus trakos iekšā. Bet no sākuma jau viņa bija mierīga - acīm redzot kaut kas satracināja. Vot tā - i poliklīnikā nevari būt drošs, ka no kāda pa muti ne parko neatraujies.
Kāpēc tādi neārstējas attiecīgās iestādēs?

(8 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:23. Novembris 2005 - 16:29
(Link)
Tāpēc, ka nav naudas.. Ja man būtu lieki kādi 300ls, aizbrauktu kādas pāris nedēļas pa Vaivariem vai kādu citu sanatoriju padzīvoties un savest sevi kārtībā kā likts. Tur labi ārsti..
Esam tik neaizsargāti. Ārstēties nozīmē nomirt badā, zinu, cik maksā visi antidepresanti, visi dakteri, šausmīgi.. Un ne jau aiz labas dzīves sviestā saiet.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:23. Novembris 2005 - 16:30
(Link)
Redz, viens ir kad tu esi bicīt sviestains un tev vajaga apārstēties, otrs - kad tu apdraudi sabiedrību, tad to cilvēku vajaga izolēt.
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:23. Novembris 2005 - 16:40
(Link)
gan jau tas cilvēks arī uzreiz nesagāja putrā, bet pamazām. neārstējās, sūtīja jamo bekot.. nu i rezultāts. kurš tad ņems ārstēt? paskaties, ne reizi vien uz ielām kādi pusjukuši cilvēki staigā, avīzēs sapaunotas kājas, smaga pakilometru, bļaustās.. un neviens neko.
Kādi brīnumi. Dzīvojam tādā sabiedrībā, kur cilvēks nav vērtība..
From:[info]mazzaa
Date:24. Novembris 2005 - 23:45
(Link)
lai padzīvotos pa Vaivariem vajag 90ls!
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:25. Novembris 2005 - 15:33
(Link)
jā, jā, var arī pa 20ls - vienu dienu.
From:[info]mazzaa
Date:24. Novembris 2005 - 23:43
(Link)
un kāpēc jauns puisis ar balto lapu staigā apkārt un sadur manas draudzenes labāko draugu, viņš nomirst, bet tas staigā mierīgi apkārt?! jo viņam ir baltā lapa un cietumā nav jāsēž. arī psihenē, jo viņš ir ''normāls'' :/
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:25. Novembris 2005 - 15:43
(Link)
dzīve tāda
[User Picture]
From:[info]avilon
Date:28. Novembris 2005 - 20:26
(Link)
mjaaa. jaaaarsteejas jau ir, bet nu nekad jau nevar zinaat kuraa briidii kuram tas praatinsh aizbrauks :D

> Go to Top
Sviesta Ciba