Dzēšlapa -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 24., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:41

(24 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]delvira
Date:24. Augusts 2005 - 11:01
(Link)
Pag, es taa kaa atceros pukstus par to, ka kalsnaas nerullee, ka visur tie tievuma kulti... Doma tad bija taada, bet varbut ne taa sapratu?
Katram kaut kas nepatik, tas ir dabiski. Es izvelos uzsvert to, kas man patik. Bet tada ir mana dzives filosofija. K-kur bija rakstits, mes katrs esam citadi. Un vienam otru par to jaciena. Piekriti?:) Un taja ietveras ari tas, ka cienam tos gudros, kas noliek lidz ar zemi tos, kas nav tadi ka vini, visus tos, kas atstrada savus kompleksus un bernibas traumas, jaa, mes cienam ari vinus:) Un ta jau ir augstaka pilotazha.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:24. Augusts 2005 - 11:03
(Link)
Zini, katrā var atrast par ko viņu cienīt un par ko viņus nicināt. Bet kāpēc tas kaut kas ir jāmeklē? Kāpēc cilvēku neciena par to, ka viņš ir cilvēks? Viņš dzimst tāpat un mirst tāpat.
Tas kā viņš nodzīvo starpposmu starp sākumu un beigām - tas nav svrīgi.
[User Picture]
From:[info]papalisij
Date:24. Augusts 2005 - 11:14
(Link)
ups..
.. taa jauki.. cilveeka dziivee ir svariga tikai piedzimshana un naave.., paarejais vis.. fignjaa.., cilveeks var buut Dajebkaads??.., dariit Dajebko??..
.. ar dziivoshanas faktu vien cilveeks manupraat taa iisti nav cilveeks..
[User Picture]
From:[info]delvira
Date:24. Augusts 2005 - 13:43
(Link)
Nezinu, tu man to jautaa, vai sev?
Taas ir augstas lieta,s par kuram runajam, bet reti pashi protam. Un manuprat par to spriest var tikai tie, kads reaali savaa dzive to piekopj. Parejie vnk metajas ar akemeniem, kam smagaaks.

> Go to Top
Sviesta Ciba