Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 7., 2004


[info]esinja12:07
man liekas, ka sievietes vienkaarshi ir juutiigaakas pret kritiku, un tas par ko vinjas streso ir tas, ka vinjaam, piemeeram kuce, mauka liekas gandriiz pasaules gals un asaru juuras cieniigs apziimeejums. turpretii viirietis, visticamaa, apziimeejumu brunchu mednieks uztvers, kaa komplimentu (labaakajaa gadiijumaa) vai arii aizmirsiis, tikko buus panjeemis pashkjirstiit Klubu.
nezinu... lielaakaa dalja sievieshu ir vaajaakas (arii es) un ar to vinjaam vajadzeetu samierinaaties, remdeeties lasot Cosmo un biezjaak izveerteet savu un Vinja riiciibu. Visticamaak, ka vienkaarshi apseezjoties, padomaajot un saliekot visu pa plauktinjiem (mieriigaa gaisotnee), vinjas pashas (tikai sev) atziitu, ka nu jaa... viirieshi ir labaaki, praatiigaaki un vinjiem visu ir vieglaak piedot (taapat, kaa beerniem) :)

btw. vai ir iespeejams riit vai 5dien satikties? es gribeetu beidzot atdot graamatu un pie reizes paprasiit, vai tev gadiijumaa nav kas par Sengriekju mitologjiju? man te viens darbs jaauzraksta.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba