Dzēšlapa - 10. Aprīlis 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 10., 2008


10:00 - Iz lauku dzīves -
Vakar pabijām Salaspils botāniskajā dārzā. Un protams ar konkrētu mērķi - iegādāties stādus. Tad nu mums ir šāds guvums - 2 citronliānas, 2 aktinīdijas, 2 saldie ķirši, 2 krūmmellenes (dažādu šķirņu), 6 kazeņu - aveņu hibrīdi.
Un jāteica, ka iepērkoties tur ir zināmas priekšrocības - 1) vari pats izvēlēties kādus stādiņus gribi (gadatirgū izvēle noteikti būs mazāka); 2) cenas salīdzinoši nelielas.
Lai varētu rasties priekšstats par cenām, tad tur krūmmelenes maksāja 3.5 ls/gab, a citur vidēji 10 ls/gab... jūti atšķirību? :)
Tad nu vakar ar vīru sabakstījām to, kas nebija podiņos, a to kas podiņos nolikām, lai gaida sestdienu.
Nu ja - un gadījumā, ja starp jums arī ir kāds, kurš plāno iepirkt stādus, atcerieties - nepērciet stādus, kas ir audzēti siltumnīcā, jo pastāv varbūtība, ka viņi nepārziemos.

(2 raksta | ir doma)

16:44 - Par ideju - par saeimas atlaišanu -
Pastāstiet man, kā tas varētu notikt - tā Saeimas atlaišana? Tiklīdz kā neizpilda kādu no pensionāru, maznodrošināto prasībām, tā atlaižam? Tērējam kārtējos tūkstošus, lai veidotu balsošanu un atkal iebalsotu tos pašus, vai kā? Kur ņems tos, ko ievēlēt no jauna??? Un vai neliekas šis variants kā veids, kā kādam konkrētam politiskam spēkam opozīcijā tikt pie varas ārkārtas vēlēšanās? Vai Jums nerodas sajūta, ka sabiedrība tiek iesaistīta spēlītē par varu, un viss šitas "demokrātiskums" ir aizsegs kāda konkrēta vēlmju piepildīšanai?
Varbūt zināt, kurš šito visu bīda?

(4 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba