Dzēšlapa - 4. Janvāris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 4., 2008


08:57
Labrīt.
Kā pie jums iet? Skatos, ka Diānai ir -17 bijis, a mums tikai -12, lai gan esam visai tuvu. Taču tad es iedomājos, ka mūsu termometrs tāpat piemelo, visu laiku rāda par 3 grādiem mazāk. Tad varbūt iestājoties aukstumam viņa plastmasas smadzenes pavisam sasala un nu rāda sev vēlamo tempertūru?

Putnu barotavā kaut kādi neredzēti putni - es teiktu papagaiļa un zvirbuļa krustojums.

Šonakt pēc ilgiem laikiem Karmīns nogulēja smuki visu nakti, jo man apnika viņu mocīt, ieliku gulēt krēsliņā - tā viņš vismaz var paelpot un vēders nestreiko.

Mūsu smukā pērļu vistiņa ar pūku kājām sākusi dēt - maz mazītiņas oliņas, nekas, visas cerības, ka drīz viņai sagādāsim gaili un pavasarī varēsim domāt par viņu ģimenes palielināšanu. Lai gan viņai Miķelis (lielais gailis) tīri labi patīk :)
Pavisam pavisam drīz jāsāk sēt fizāļi un citi brīnumi, tātad jāsagādā sēklas - tomātiem un gurķiem un bietēm arī, laikam. Bet vispār man vajaga sējas un ražas kalendāru, lai es jebko iesētu, vot.

Vispār jau pavasarī būs riktīgi daudz darba.
Un pagājušo gad mēs sev uzdāvinājām benzīna zāles pļāvēju - tā tas pamazām notiek - apaugam ar tehniku un visādām ierīcēm. nu ir tik tālu, ka vīram to visu drīz nebūs kur likt... Fords jau tā stāv ārā un salst nost.

(3 raksta | ir doma)

11:09
Par mājas tehniku parunāsim?
Pastāstiet, kam jūsuprāt jābūt katrā mājā, katrā virtuvē? Kas ir tās elektropreces, kuras jums ir vai noteikti vēl vajaga?
Mums šobrīd labākā lieta, kas tiek visaktīvāk izmantota ir virtuves kombains, par spīti tam, ka es savulaik pret to skeptiski izturējos. Toties man nav fēna, jo matus ar fēniem nežāvēju (tas, kas ir, tas neskaitās, jo vīrs ar viņu trubas kausē)...

(23 raksta | ir doma)

11:39 - Par algu un inflāciju..
Klau, a toka ja inflācija aug par kaut kādu %, tad arī algas par to pašu % palielina? A kur tas tā notiek???
Reku jautājums - http://klab.lv/community/pajautaa/3336856.html?nc=6
Tīri ziņkārojos, ja tā patiesi ir, tad super!

(3 raksta | ir doma)

13:16
http://www.origo.lv/index.php?lang=lv&page=sales&orderby=category
var jau būt, ka jūs esat šito redzējuši un jums tas nafig nav interesanti - origo atlaides

(2 raksta | ir doma)

16:33 - Mājsaimnieču lietas...
Ziniet, ja es jums pateikšu, ka man jāsāk veidot ēdienkarte, jūs jau laikam par mani smiesieties, vai ne?
Bet reizēm rodas tāda doma, šodien pat - izņēmu aknas no saldenes, lai atlaidinātu, lai rīt var aknu plācenīšus uzcept, bet dod Dievs man rīt atcerēties to, ka aknas tur ir ar šo mērķi.Jau šodien izdomāju, ka parīt jācep pončiki, bet dod Dievs atcerēties rītā bez aknu plāceņiem neuztaisīt aknu strogonovu, tad es to bizpienu varēšu Kurmim atdod.
Cik nav bijis, ka uztaisa neprātā daudz un dabū dalīties ar Kurmi, kurš par to protams nekurn :)Ex....
Bet vispār - man patīk taisīt ēst un man patīk, ka izdodas uztaisīt tā, lai vīram garšo. Lai gan mana māte jau reiz nosmēja, ka viņam nekas neiet labumā, a re ka iet gan - viņš nekļūst apaļīgs, viņš kļūst muskuļains...
Un man apnicis karot ar Armandu, jo viņš neēd kartupeļus.. :( grrrr
Tags:

(5 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba