Dzēšlapa - 3. Janvāris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 3., 2008


10:00
Labrīt, tautieši.
Tie "-10" ir krietni patīkamāki par +1 un neprātīgu slapjdraņķi. Mūsu putnu barotava atkal ir topā - ko tik tur visu var ieraudzīt!!!
Un jāsāk cept prezentācija bakalauram, lai 15tajā varētu aizstāvēt.
Lai jums darbīga un silta šodiena.

(2 raksta | ir doma)

13:11
Saņēmu uz draugiem sekojošu vēstuli -
Sveiki visiem!
Pārsūtu vēstuli - tāpēc, ka šī tiešām ir patiesa situācija.
lūgums pēc palīdzības_
Labdien, Gulbenee suns sakoda mazu meiteniti, ir nepieciesamas tresas pozitivas grupas asinis...varbut Jus ziniet kadu, kas varetu nodot asinis. (meiteniti 6 gadu vecu saplosija majas lielais suns, nokoda ausi, izkoda skaustu) Palidzesim....rakstiet, kas var palidzet.....Gailezera slimnica...parsutiet so vestuli visiem talak!!! Palidzesim meitenei izdzivot.

Un izdomājos - te ir reāls lūgums pēc palīdzības, netiek prasīta nauda, netiek lūgts saziedot bērnu namiem (kauns valstij, ka nespēj parūpēties), netiek lūgts zvanīt pa maksas telefonu, kur operātors saņem par zvanu 70%, te prasa asinis. Un ne jau lai varētu izglāb alkānu, kurš pakļuvis zem mašīnas un nu noasiņo, prasa asinis bērnam.
Nez, protams, ka es varu filozofēt par to kā būtu, ja būtu, bet varbūt ir kāds, kurš var un vēlas nodot asinis meitenītei? Jo nav jau svarīgi kuras grupas asinis nodod, tāpat viss iet caur asins banku, tas bērns jau nav vainīgs, ka mājās pagadījies zvērs, nevis cilvēku draugs.
Un par tēmu runājot, man liekas, ka asinis nodot ir daudz lielāka labdarība, nekā vienreiz gadā savākt mantas un stiept uz bērnu namu, kur viņu tāpat ir pārpārēm.
Un jā, pati es arī esmu nodevusi asinis, gan vienkārši tāpat, gan šitā izpalīdzot.
Šobrīd mani neviens nepielaistu pie asins nodošanas, bet jūs taču varat, vai ne?

(9 raksta | ir doma)

14:37 - Par svētku pantiņiem parunāsim..
Pastāstiet - vai jums patīk tā tradīcija, kas velkas jau kopš velns zina kuriem laikiem, - pantiņu skaitīšana pie eglītes, lai dabūtu dāvanu??
Man, ja godīgi, tas riebjas. Jo vienmēr ir licies dumji - priekš kam tad tās dāvanas jāgādā un man jādod, ka man tās vēl jānopelna??Ja reiz ar savu rīcību un uzvedību līdz šim to neesmu pelnījusi, tad i nevajaga.
Vai vēl tas izgājiens ar žagariem - noskaiti dzejolīti un dāvanas vietā dabū žagarus - kruta.
Ko jūs par to visu domājat?

(7 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba