Dzēšlapa - 14. Novembris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 14., 2007


11:09
Labrītiņš jūsu pusē ;)
Rīts sācies, un bd arī rakstīties sācies :)
Ar nepacietību gaidu 5dienu, kad atgriezīsies mans vīrietis no parīzes :) pēc saņemtajām sms no viņa varu sadarēt, ka nekad neaizvilkšu viņu uz parīzi romantiku paķert!!! (tas, ka es pati ciest nevaru franču valodu, tas tā normāli), bet tagad vīrietis man liekas necietīs nevien valodu, bet visu kas ar to saistīts :) Un tikai mans vīrs var eifeļtorni nosaukt par "bleķa sūdu"!!! Es gan no sākuma teicu, ka nav tur ko redzēt - metāla konstrukcija ar gaismiņām, cilvēks pats pārliecinājās.
Vārdu sakot, jau šodien jāsāk noskaņoties, ka 5dienas vakars paies klausoties par franču "labumiem" un "dārgumiem".
Bet es varu godīgi pateikt - ja man piedāvātu braukt uz Parīzi vai Sankt-Pēterburgu, nedomājot piekrstu Pēterburgas braucienam. Kaut kā man tur labāk patika ar visiem angļu nosaukiem, kas rakstīt krievu valodā :)

(2 raksta | ir doma)

14:31 - Trešdiena....

Trešdiena, kā jau trešdiena, bet!!! šodien punčbēbim paliek 38 nedēļas. Un tieši pēc 8 dienām man jādodas uz sarkano māju Miera ielā :) Kad saka - pēc 8 dienām, tad liekas, ka vēl laika gana, bet kad pasaka, ka nākošnedēļ, tad tas laiks pēkšņi sarūk. Un tad liekas tik drīz. Ja vēl nesen (pavisam pavisam nesen) es uztraucos, kaut tik puiks (?) nepieteiktos ātrāk, tad tagad esmu palikusi mierīga - nu kas tur 8 dieniņas, vai nu nevarēs pagaidīt? Armands gaidīja 2 nedēļas un arī neko :)
Un vispār - gribu ātrāk lai ir tas ķeizars, lai ātrāk varu tikt mājās :) Jā, esmu no tiem, kas var dzīvot pa māju viens (ir skumīgi un tomēr), bet nespēju krēslas laikā būt ārpus mājas viena - tad man kļūst šausmīgi skumji un mani šausmīgi velk mājās... nu tā ka acīs cērt un raudāt gribas.

 


(7 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba